whatsapp
call-icon

Alle energieleveranciers en de goedkoopste energieleverancier van 2018

Energie is energie. Maar natuurlijk wil je de goedkoopste energieleverancier. Bij welke energieleverancier je ook zit, je hebt licht, je kunt koken en je huis blijft in de winter lekker warm. Toch zijn er wezenlijke verschillen. Als er bijvoorbeeld iets mis gaat, wil je natuurlijk snel en goed geholpen worden. En hoe zit het met de voorwaarden? Maar uiteindelijk wil je toch vooral gewoon niet te veel betalen. Wij begrijpen dat! Bij ons bekijk je gemakkelijk en snel wie de goedkoopste energieleverancier is voor jouw energie. Heb je specifieke wensen? Geen probleem! Met de filters in onze vergelijker vind je een contract dat precies bij je past.

De goedkoopste energieleveranciers van dit moment

Beoordeling

7.5

Besparing

€ 269,21

Per jaar

€ 1478,62

Beoordeling

7.1

Besparing

€ 257,78

Per jaar

€ 1490,06

Beoordeling

Besparing

€ 257,65

Per jaar

€ 1490,19

Beoordeling

6.6

Besparing

€ 252,93

Per jaar

€ 1494,91

Beoordeling

7.7

Besparing

€ 235,20

Per jaar

€ 1512,64

Beoordeling

6.6

Besparing

€ 233,08

Per jaar

€ 1514,75
Laatste update: 20-01-2018 01:10
Prijzen obv gemiddeld verbruik (ACM). Vergelijk om jouw beste deal te zien.

De best beoordeelde energieleveranciers

Greenchoice 9 uit 10
Budget Energie 8.2 uit 10
Vandebron 8 uit 10
Vrij Op Naam 8 uit 10
Nederlandse Energie Maatschappij Zakelijk 8 uit 10
Essent 7.8 uit 10
Energiedirect.nl 7.8 uit 10
Raedthuys Pure Energie 7.7 uit 10
Qurrent 7.3 uit 10
Nuon 7.2 uit 10
Er is iets fout gegaan
{{::errorText}}

Vergelijk energie

{{addresscheck.errorMessage}}
Je huidige leverancier

Jouw jaarverbruik {{mini_verbruik}}

Personen in huishouden
{{mini_verbruik}}
Hulp nodig bij het invoeren van je teruglevering? Je kan het ook schatten op basis van het aantal zonnepanelen.
Zonnepanelen
Vul alsjeblieft je verwachte jaaropbrengst in

Helaas is het door jou ingevulde verbruik te hoog om onze bestaande contracten aan te bieden. Graag willen wij voor jou een offerte op maat maken met speciale tarieven. Neem alsjeblieft contact op met onze klantenservice op: 020- 531 76 70.

Als je evenveel of meer opwekt dan je verbruikt, neem dan vrijblijvend contact op met onze energiespecialisten: 020 - 5317670.

En de goedkoopste energieleverancier van 2018 is…

Was het maar zo simpel. Als één leverancier altijd en voor iedereen de goedkoopste energieleverancier zou zijn, zou dat al snel de enige leverancier zijn. Wat voor wie de goedkoopste oplossing is, hangt natuurlijk af van het aanbod, maar ook van jou. Moeilijk? Niet met onze vergelijker. Die neemt alle belangrijke factoren mee. Probeer maar eens!

Factoren? Welke factoren?

Nou, welke energieleverancier voor jou de beste prijs heeft, hangt af van veel dingen. Natuurlijk heeft de leverancier hier veel invloed op. Maar ook jij en wat jij wilt bepaalt mede wie voor jou de goedkoopste is. Een paar belangrijke factoren op een rij.

goedkoopste energieleverancier

Op en neer

Leveranciers stellen twee keer per jaar hun stroom- en gastarieven vast. Die hangen onder andere samen met de ontwikkeling van de globale olie- en gasprijzen. Sommige leveranciers hebben hier meer last van dan andere. Soms kiezen ze er ook voor prijsstijgingen niet door te berekenen om klanten vast te houden. Andere aanbieders kopen slim in. Ze halen bijvoorbeeld overschotten uit het buitenland. Die energie is lekker goedkoop en dat voel ook jij in je portemonnee.

energieleverancier

Moordende concurrentie

Energieleveranciers zijn constant aan het concurreren. Omdat nog veel mensen lang trouw zijn aan hun energieleverancier zetten ze vooral in op het binnenhalen van nieuwe klanten. Met fikse welkomstkortingen en actietarieven proberen ze jou over te halen naar hun over te stappen. Elke energieleverancier wil de goedkoopste energieleverancier zijn. Bij ons gooien ze daar nog een schepje bovenop. Omdat jij bij EasySwitch leveranciers heel makkelijk kunt vergelijken zien ze zich gedwongen nog scherpere prijzen aan te bieden!


energieleveranciers

Locatie, locatie, locatie!

Waar je woont en in wat voor huis heeft gevolgen voor je energierekening. Zo verschillen de energiekosten voor de netbeheerder per regio. Ook betaal je in regio’s die verder van onze gasbubbel in Groningen verwijderd zijn soms een hoger gastarief. Sommige leveranciers bieden in de ene regio zelfs andere kortingen dan in andere. Verhuizen dan maar? Nee joh, je kunt veel meer besparen door over te stappen naar een andere leverancier :).


energieleverancier

Zoveel mensen, zoveel wensen

Niets is eigenlijk zo belangrijk voor de prijs van energie als jij en wat jij wilt. Groen of grijs bijvoorbeeld. Groot- of kleinverbruik. Vast of los tarief. Strenge voorwaarden of alle vrijheid. Of misschien van alles een beetje. Het kan allemaal, maar de som van jouw wensen bepaalt uiteindelijk wie voor jou de goedkoopste energieleverancier is. Denk er dus even rustig over na, lees nog een beetje verder op onze site en gebruik de filters in de vergelijker om de ideale match te vinden.

Je hebt niet alle kosten in eigen hand

Naast leveringskosten betaal je energiebelasting en netbeheerkosten. De energiebelasting wordt jaarlijks door de landelijke overheid vastgesteld. Daar kun je alleen op besparen door minder energie te gebruiken. De netbeheerkosten verschillen per regio en zijn afhankelijk van de netbeheerder. Alleen door te verhuizen kun je hierop besparen. Voor de leveringskosten kun je gelukkig wel minder betalen!
goedkoopste energieleverancier

De goedkoopste energieleverancier van 2018 voor jou!

Nu je weet wat er allemaal meespeelt, kun je met een gerust hart aan de slag met onze vergelijker. Vul je gegevens in om te vergelijken en gebruik vervolgens de filters om aan te geven wat voor jou belangrijk is. Dan zie je gelijk wie de goedkoopste energieleverancier is voor jouw situatie. Zo simpel kan het zijn!

alert-img Oeps!
{{::errorText}}

Vergelijk energieleveranciers

Aantal bewoners
{{mini_verbruik}}
Stroom (dal)
{{addresscheck.errorMessage}}
Je huidige leverancier

Helaas is het door uw ingevulde verbruik te hoog om onze bestaande contracten aan te bieden. Graag willen wij voor u een offerte op maat maken met speciale tarieven. Neemt u alstublieft contact op met onze klantenservice op: 020 – 5317670.

Als je evenveel of meer opwekt dan je verbruikt, neem dan vrijblijvend contact op met onze energiespecialisten: 020 - 5317670.

Hulp nodig bij het invoeren van je teruglevering? Je kan het ook schatten op basis van het aantal zonnepanelen.
Zonnepanelen

Laatste nieuws

Energie

Duurzame energie in Nederland, zo staan we ervoor

We bevinden ons midden in de energietransitie en de klimaatdoelstellingen van 2020 komen dichterbij. Steeds meer mensen worden zich hiervan bewust en willen...

Lees meer
Energie

Energierekening voor kwetsbare groep onduidelijk en te hoog

Als je je geldzaken niet op orde hebt, kun je bij een nieuw energiecontract tegen een hoge waarborgsom aanlopen. Geef je een budgetbeheerder de...

Lees meer
Energie

1 huis maar meerdere energieleveranciers, iets voor jou?

Vanaf 2018 kun je ervoor kiezen om stroom van meerdere energieleveranciers af te nemen. Via een tweede elektriciteitsmeter kun je zelf bepalen welke apparaten...

Lees meer