Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met onze privacyverklaring
Wil jij meer weten over Twence? Alle informatie over Twence vind je hier: tarieven, contactgegevens, beoordelingen, veelgestelde vragen en meer. Vergelijk energie op EasySwitch.nl en vind het energieproduct dat het beste bij jouw wensen en verbruik past.

Grondstoffen terugbrengen in de kringloop. Dat is wat Twence doet. Twence is een producent van grondstoffen en energie opgewekt uit afvalstromen en biomassa. De energieleverancier levert momenteel alleen stroom aan bedrijven, niet aan consumenten.

 

Over Twence

Twence is een belangrijke werkgever in de economische sector in de regio Twente. Het Twentse bedrijf telt meer dan 220 medewerkers en heeft een omzet van ruim 100 miljoen euro. Twence bedient tot nu toe alleen nog de zakelijke markt met energie.

 

Hoe duurzaam is Twence?

Het bedrijf is continu bezig met het verbeteren van processen waardoor afvalstoffen geschikt worden voor hergebruik en een duurzame energie opwekking. Twence is de grootste producent van duurzame energie in Overijssel. Het doel van Twence is een afvalloze samenleving, waarin goederen en grondstoffen hergebruikt kunnen worden.

 

Twence levert energie op maat

De leverancier levert stoom aan AkzoNobel, warmte aan Ennatuurlijk en elektriciteit aan Twentse gemeenten en het net. Momenteel richt Twence zich nog niet op energielevering aan consumenten.

 

Contactgevens

Contactgegevens
Email:info@twence.nl
Telefoon: +31 (0)74 240 44 44
Website:www.twence.nl

Activiteiten van Twence

De activiteiten van de energieleverancier zijn op te delen in Afval, Energie en Grondstoffen.

1.  Afval

Sinds 1986 is de energieleverancier al bezig met het verwerken van afvalstromen. Twence is hierbij continu op zoek naar nieuwe technieken voor afvalverwerking. Er bestaan verschillende installaties en mogelijkheden om afvalstromen te verwerken bij Twence. Het gaat dan om sorteren, composteren, vergisten, opslaan, storten of het verbranden van materiaal.  Onderstaande afvalstromen worden door de leverancier verwerkt:

  • Recyclebaar afval
  • Biomassa
  • Brandbaar afval
  • Niet herbruikbaar of verwerkbaar afval

De duurzaamheid van afvalverwerking

Afvalstoffen worden door Twence gezien als grondstoffen en worden hier dan ook optimaal voor ingezet. Biomassa is een stroom die niet gerecycled kan worden, maar verwerkt wordt in installaties met een hoog rendement tot duurzame energie.

  1. Energie

De energieleverancier behoort tot de grootste leveranciers van duurzame energie in Nederland, en is continu op zoek naar nieuwe manieren voor het produceren van energie. Met deze energie bedient Twence momenteel alleen nog bedrijven.

  1. Grondstoffen

Grondstoffen zullen vrijwel allemaal op den duur schaars worden. Het is dan ook noodzakelijk grondstoffen zo efficiënt mogelijk in te zetten en eventueel te hergebruiken. Om richting een circulaire economie te bewegen (een economie waarin producten en materialen worden hergebruikt, en daarmee grondstoffen hun waarde behouden), is Twence overtuigd dat producenten en verwerkers moeten samenwerken. De volgende grondstoffen worden door Twence geleverd:

  • Metalen
  • Bodemassen
  • Compost
  • Recyclestromen

 

Circulaire economie

Een circulaire economie is een economie waarin producten en materialen hergebruikt kunnen worden, waardoor grondstoffen hun waarde behouden. Een circulaire economie brengt veel kansen voor ondernemers: er zal veel moeten worden samengewerkt.

 

Vergelijk Energie »

Beoordeling klantervaringen
0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Beoordeling Easyswitch
0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Gemiddelde beoordeling:
0 uit 10

Klantervaringen

0

Contactgegevens

Adres
Boldershoekweg 51
7554RT, Hengelo
Telefoonnummer
(74) 240 4444
Wil jij meer weten over Twence? Alle informatie over Twence vind je hier: tarieven, contactgegevens, beoordelingen, veelgestelde vragen en meer. Vergelijk energie op EasySwitch.nl en vind het energieproduct dat het beste bij jouw wensen en verbruik past.
Er is iets fout gegaan
{{::errorText}}

Vergelijk leveranciers

Zakelijk adres

{{addresscheck.errorMessage}}

Jouw jaarverbruik {{mini_verbruik}}

Personen in huishouden
{{mini_verbruik}}

Type aansluiting


Zonnepanelen

Hulp nodig bij het invoeren van je teruglevering? Je kan het ook schatten op basis van het aantal zonnepanelen.
Zonnepanelen
Vul alsjeblieft je verwachte jaaropbrengst in

Je huidige leverancier

Offerte op maat

Met het door jouw ingevulde verbruik kom je in aanmerking voor een offerte op maat met speciale tarieven. Als je het onderstaande formulier invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.


Vul jouw bedrijfsnaam in

Vul je KVK nummer in
Vul een geldig KVK nummer in
Vul je geslacht in

Vul je initialen in
Initialen mogen alleen letters zijn

Vul je achternaam in

Vul je telefoonnummer in
Vul een geldig telefoonnummer in

Vul je e-mailadres in
Vul een geldig e-mailadres in

Verzenden
Bedankt voor het aanvragen van de aangepaste offerte, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Als je evenveel of meer opwekt dan je verbruikt, neem dan vrijblijvend contact op met onze energiespecialisten: 020 - 5317670.

Zojuist overgestapt