Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met onze privacyverklaring
Wil je graag meer informatie over Welkom energie? We hebben de belangrijkste informatie over de energieleverancier voor je op een rijtje gezet: tarieven, contactgegevens, beoordelingen, veelgestelde vragen en meer. Vergelijk de energieprijzen op Easyswitch.nl en kies de energieleverancier die het beste bij jouw situatie past.

Welkom energie is een relatief nieuwe energieleverancier. Het energiebedrijf kenmerkt zich door het aanbieden van scherpe tarieven, groene energie en maatschappelijke betrokkenheid. De naam zegt het eigenlijk al: iedereen is welkom.

Tarieven WelkomEnergie

Wil je graag weten wat de actuele actietarieven van Welkom energie zijn? Deze kun je vinden in onze energievergelijker. Je komt er dan ook meteen achter of Welkom energie een welkomstkorting aanbiedt. De energietarieven veranderen elk jaar op 1 januari en 1 juli. Als je een variabel contract hebt dan zul je hier rekening mee moeten houden.

Heb je een vast energiecontract afgesloten? In dat geval betaal je gedurende de looptijd van je contract de prijs zoals deze vooraf is vastgesteld. Houd er rekening mee dat het nog steeds voordelig is om elk jaar energie te vergelijken, ook al heb je een contract met vaste tarieven afgesloten. Kies ieder jaar voor een éénjarig energiecontract en profiteer van een mooie welkomstkorting.

actietarieven welkom energie

Welkomstkortingen en actietarieven

Maak gebruik van een vergelijkingssite zoals EasySwitch.nl en profiteer ieder jaar van welkomstkortingen. Energieleveranciers willen graag zo hoog mogelijk in onze vergelijker staan. Zij bieden daarom welkomstkortingen aan, om op deze manier hoger in onze vergelijker terecht te komen. Je zult de acties die je bij ons op de website ziet, daarom ook niet tegenkomen op de website van de energieleverancier zelf.

Ben jij benieuwd welk actietarief Welkom Energie je op dit moment kan bieden? Maak dan meteen vergelijking. Vul je gegevens in en bekijk het overzicht.

Vergelijk Energie


Over WelkomEnergie

WelkomEnergie is in 2018 opgericht en levert sinds 12 februari 2019 energie aan consumenten. Het energiebedrijf heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en levert groene energie. Daarnaast vindt de energieleverancier het erg belangrijk om maatschappelijke betrokken te zijn. Het bedrijf richt zich op sociale verbinding en sponsort activiteiten en projecten die dat bevorderen.

welkom energie

Hoe duurzaam is Welkom energie?

Welkom energie geeft aan dat het 100% groene energie levert. De energieleverancier koopt echter Garanties van Oorsprong in om je stroomverbruik te vergroenen. Daarnaast koopt de energieleverancier ook Carbon Credits in.

Energiecontracten bij Welkom energie

De energieleverancier biedt drie verschillende energiecontracten aan:

  • 1 jaar Welkom
  • 3 jaar Welkom
  • Flexibel Welkom

Je ontvangt bij alle tarieven groene energie. Je hebt de keuze uit een jaarcontract, een contract voor 3 jaar en een contract met variabele tarieven. Wil je graag weten wat de huidige tarieven zijn? Maak dan gebruik van onze vergelijker. Je kunt dan meteen de tarieven met andere aanbieders vergelijken.


variabele tarieven greenchoice

Wanneer geldt het daltarief en normaaltarief?

De tijden van het lage en normale tarief zijn afhankelijk van je regio. In Noord-Brabant en Limburg geldt tussen 7.00 en 21.00 uur op werkdagen het normaaltarief. In de rest van Nederland geldt het normaaltarief op werkdagen tussen 7.00 en 23.00 uur. Buiten deze tijden om betaal je het laagtarief. Dat is dus ‘s nachts, in het weekend en op feestdagen.

Op de volgende feestdagen betaal je het laagtarief: Nieuwjaarsdag, Tweede Paasdag, Koningsdag, Hemelvaartdag, Tweede Pinksterdag, Eerste en Tweede Kerstdag.

De slimme thermostaat van Welkom energie

De energieleverancier biedt geen slimme thermostaat aan. Je kunt natuurlijk wel zelf een slimme thermostaat aanschaffen en installeren in je huis.

De slimme meter bij Welkom energie

Een slimme meter is een digitale energiemeter. Net als bij de oudere meters wordt het verbruik van elektriciteit en gas gemeten. Het verschil is dat met de slimme meter de netbeheerder je verbruik op afstand kan uitlezen. Het is dus niet meer nodig om zelf de meterstanden door te geven aan de energieleverancier. De slimme meter vereenvoudigt het meten van het energieverbruik voor de consument.

Wek je meer energie op dan je verbruikt

Als je zonnepanelen hebt dan verbruik je meestal meer energie dan dat je opwekt. Wanneer je bij Welkom energie stroom teruglevert aan het net dan brengt de leverancier dit bedrag in mindering op je jaarafrekening. Als je in een jaar tijd meer energie opwekt dan je verbruikt dan krijg je voor die extra opgewekte energie een vergoeding.

Contactgegevens Welkom energie

E-mail welkom@welkom-energie.nl
Telefoon 088-8880400
Kosten Lokaal tarief
Bereikbaar Maandag t/m vrijdag 8.30 – 17.30
Zaterdag 8.30 – 16.00
Website https://welkom-energie.nl/

welkom energie

Gas- en stroomstoringen

Wat te doen bij een gas- of stroomstoring? Probeer eerst te achterhalen of je de enige in de buurt bent zonder gas of stroom. Bel bijvoorbeeld bij je buren aan. Op de website gasenstroomstoringen.nl kun je heel snel zien wat er aan de hand is. Als je niet in de gelegenheid bent deze website te bereiken, kun je ook bellen naar het nationale storingsnummer. 0800-9009. Dit gratis nummer is altijd bereikbaar. Bij een gaslucht wordt geadviseerd meteen te bellen.

Wat te doen bij verhuizing?

Als je gaat verhuizen dan kun je dit maximaal drie maanden van tevoren doorgeven aan Welkom energie. Houd er rekening mee dat je de verhuisdatum minimaal twee weken van tevoren moet doorgeven aan je energieleverancier. Vergeet daarnaast niet om je meterstanden naar je energieleverancier te sturen. Deze moeten binnen 15 dagen na de sleuteloverdracht bij je leverancier bekend zijn.

Opzeggen contract bij Welkom energie

Als je je energiecontract wilt opzeggen dan kun je dit doorgeven aan de klantenservice. Wanneer je overstapt naar een andere energieleverancier dan hoef je jouw energiecontract niet zelf op te zeggen. Je nieuwe energieleverancier zegt het contract dan voor je op.

Opzegtermijn

Het is belangrijk om je opzegtermijn goed in de gaten te houden als je gaat opzeggen. Als je je energiecontract voortijdig opzegt dan brengt Welkom Energie een opzegboete in rekening. de hoogte van de boete is afhankelijk van de resterende contractduur.

Neemt Welkom energie je opzegboete over?

Welkom energie neemt je opzegboete niet over. Als je voortijdig overstapt naar een andere energieleverancier dan zul je hier rekening mee moeten houden.


Overstappen van energieleverancier

Zoek je een nieuwe energieleverancier en overweeg je over te stappen naar Welkom energie? Maak eerst gebruik van onze energievergelijker om een overzicht te krijgen van alle energieleveranciers en hun tarieven. Op deze manier vind je een energieleverancier met de beste voorwaarden tegen de beste prijs.

Wat doet EasySwitch en wat doet Welkom energie?

EasySwitch.nl helpt je bij het vergelijken van energieleveranciers. Met de energievergelijker kun je kijken welke energieleverancier de scherpste tarieven aanbiedt. Wanneer het blijkt dat Welkom energie de goedkoopste energieleverancier is, dan kun je via EasySwitch.nl overstappen. Zodra je de overstap compleet maakt, word je aangemeld bij je nieuwe energieleverancier. Die zorgt ervoor dat je oude energiecontract wordt opgezegd. Op deze manier stap je makkelijk en snel over en hoef je zelf niets te doen.

Let op: voor de exacte voorwaarden van de energiecontracten kun je terecht op de website van Welkom energie. Vergelijk de energietarieven met die van andere leveranciers via de energievergelijker.

Vergelijk Energie

Beoordeling klantervaringen
8,3
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Beoordeling Easyswitch
6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Gemiddelde beoordeling:
7,1 uit 10

Klantervaringen

15 January, 11:48 J. Beltman Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat ik tevreden ben met mijn overstap. Aanvankelijk problemen met e-mail adres, hierin staat een t die er niet hoort. Na 3x telefonisch contact is het toch gelukt. Zie nu ook fout e-mail adres.
Ik raad WelkomEnergie aan.
15 January, 10:20 C. Kooij Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Tot nog toe probleemloos
Ik raad WelkomEnergie aan.
14 January, 10:05 C. Timmerman Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Nvt
Ik raad WelkomEnergie aan.
13 January, 08:36 R. Liedekerken Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prettige overstap tot nu toe!
Ik raad WelkomEnergie aan.
10 January, 08:41 A. Krol Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Goede, snelle service tijdens het maken van een aanpassing.
Ik raad WelkomEnergie aan.
09 January, 08:56 E. Peters Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Mooie, overzichtelijke site, middels chat mijn maandtarief binnen 1 minuut aangepast. Verder geen poeha, hou ik wel van...
Ik raad WelkomEnergie aan.
08 January, 12:43 M. Ebbinge Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overstap goed en snel geregeld.
Ik raad WelkomEnergie aan.
08 January, 08:01 B. Brukx Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat dit op dit moment mijn mening is
Ik raad WelkomEnergie aan.
07 January, 19:26 H. Duijst Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
al jaren uitermate tevreden met EasySwitch
Ik raad WelkomEnergie aan.
06 January, 11:00 L. Groenewegen Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles vlekkeloos verlopen.
Ik raad WelkomEnergie aan.
06 January, 09:31 F. Oude Wesselink Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Goed geregeld!
Ik raad WelkomEnergie aan.
05 January, 14:45 J. Lak Beoordeling: 6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
kan geen volledige beoordeling geven van de laatste drie vagen.
Ik raad WelkomEnergie aan.
04 January, 16:11 Chander Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overstap is soepel verlopen
Ik raad WelkomEnergie aan.
04 January, 09:32 C. Schutte Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Tot nu toe is de overstap prima verlopen. Geen problemen.
Ik raad WelkomEnergie aan.
04 January, 09:11 G. Baartman Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles geregeld met mail en per telefoon voor vragen meter standen ging allemaal prima.
Ik raad WelkomEnergie aan.
02 January, 15:06 S. Verbogt Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat het naar tevredenheid is gedaan.
Ik raad WelkomEnergie aan.
02 January, 12:39 J. Henstra Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Betaling kan ik niet over oordelen, moet nog starten in februaria
Ik raad WelkomEnergie aan.
01 January, 11:11 F. Spierings Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Weet het nog niet?
Ik raad WelkomEnergie aan.
01 January, 09:04 M. Nooijen Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Tot op heden alles zeer correct en klantvriendelijk. Zou niet weten waar nog verbeterpunten kunnen worden aangegeven.
Ik raad WelkomEnergie aan.
29 December, 09:21 L. de Man Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
nvt
Ik raad WelkomEnergie aan.
28 December, 09:00 W. Heide Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
ik stap over per 01-02-2021 dus heb alleen het noodzakelijke gekregen
Ik raad WelkomEnergie aan.
28 December, 08:33 N. Soltysik Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Gewoon goed. Zoals het hoort!
Ik raad WelkomEnergie aan.
27 December, 09:24 F. Willems Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles goed geregeld
Ik raad WelkomEnergie aan.
26 December, 18:03 A. Oosterveen Beoordeling: 5,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik zou 57 gaan betalen, nu betaal ik 77 hoe kan dit?
Ik raad WelkomEnergie af.
24 December, 09:18 U. Hilbrands Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Tevreden
Ik raad WelkomEnergie aan.
24 December, 09:03 C. Hoex Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
omdat ik dus echt tevreden ben. !!! ga zo door....
Ik raad WelkomEnergie aan.
23 December, 12:35 M. Hoevenaars Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Pas sinds 15 december over dus nog weinig ervaring. Tot nu toe prima informatie. Geen ervaring met online hulp, klantenservice .
Ik raad WelkomEnergie aan.
23 December, 08:09 J. Kers-Groenendaal Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat ik erg tevreden ben
Ik raad WelkomEnergie aan.
23 December, 08:09 A. Burg Beoordeling: 5,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Probeer het gewoon een jaar
Ik raad WelkomEnergie af.
22 December, 08:31 W. Loon Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
kort en bondig geregeld
Ik raad WelkomEnergie aan.
18 December, 18:46 H. Durinck Beoordeling: 3,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
ik ben al sedert 1,5 maand bezig om het juiste contract[3 jaar ]en de correcte prijs van 19,3 cent te krijgen en tot op heden is dat niet gelukt En ook mijn naam is niet h durinck doch h duerinck
Ik raad WelkomEnergie af.
16 December, 09:04 W. Peeters Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Goede prijs kwaliteit en welkomstkorting.
Ik raad WelkomEnergie aan.
15 December, 13:40 K. Bakker Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Goed en snel geregeld! Goede prijs!
Ik raad WelkomEnergie aan.
08 December, 14:48 J. Smeets Beoordeling: 4,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik ben niet overgestapt naar Welkomenergie omdat de prijs in het contract veranderde en vooraf al om een betaling werd verzocht.
Ik raad WelkomEnergie af.
08 December, 11:11 R. Hofman Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Lijkt goed.
Ik raad WelkomEnergie aan.
08 December, 10:54 K. Stevens Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Toppers ben goed geholpen
Ik raad WelkomEnergie aan.
29 November, 11:29 J. Jonker Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Het ging goed
Ik raad WelkomEnergie aan.
27 November, 21:29 R. de Poorter Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prima en simpele overstap zonder problemen.
Ik raad WelkomEnergie aan.
26 November, 08:04 E. Reinke Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Super goed geregeld. On line de datum van je incasso aanpassen zou het helemaal perfect maken.
Ik raad WelkomEnergie aan.
25 November, 08:17 G. Pol Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik ben zonder problemen overgestapt naar Welkom Energie omdat zij de beste aanbieding voor ons hadden. Ook op de site kan ik alles inzien. Dus goede keuze.
Ik raad WelkomEnergie aan.
24 November, 10:01 J. Elferink Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
X
Ik raad WelkomEnergie aan.
23 November, 08:56 G. Bussel Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
E.e.a. is gewoon vlekkeloos verlopen.
Ik raad WelkomEnergie aan.
21 November, 17:04 H. Vrenken Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Voor mij was EasySwitch voor het 2e jaar op rij de goedkoopste aanbieder
Ik raad WelkomEnergie aan.
20 November, 08:06 T. Blomen Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Op dit mmt nog geen tegenslagen haha
Ik raad WelkomEnergie aan.
20 November, 07:41 J. Drenthen Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Klikjes werk
Ik raad WelkomEnergie aan.
20 November, 07:35 C. Ruijter Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Vriendelijke club
Ik raad WelkomEnergie aan.
19 November, 15:15 H. Klein Gunnewiek Beoordeling: 7,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prijs is goed. Goede welkomstbonus
Ik raad WelkomEnergie aan.
19 November, 08:19 P. Topeeters Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik vind de betaling vooraf niet juist. De vorige leverancier incasseerde achteraf,dus 2 mnd.bet.ineens. Als ik dat geweten had was ik niet overgestapt
Ik raad WelkomEnergie af.
17 November, 07:28 N. Zwakhalen Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Zeer tevreden
Ik raad WelkomEnergie aan.
14 November, 10:59 J. Akkerman Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
al jaren klant van EasySwitch
Ik raad WelkomEnergie aan.
13 November, 10:06 F. Veen Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
zeer klantvriendelijk en duidelijk
Ik raad WelkomEnergie aan.
10 November, 11:17 G. J. ten Hove Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
tot nu toe zeer tevreden
Ik raad WelkomEnergie aan.
09 November, 13:15 W. Worm Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Correcte afhandeling van switch naar nieuwe leverancier.
Ik raad WelkomEnergie aan.
08 November, 08:48 S. Melcherts Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles snel en makkelijk geregeld
Ik raad WelkomEnergie aan.
08 November, 08:20 J. Elderhuis Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ieder jaar de beste aabbieder
Ik raad WelkomEnergie aan.
08 November, 07:21 R. Boer Beoordeling: 5,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Net overgestapt. Nog geen oordeel over online hulp, klantenservice en duurzaamhe8d
Ik raad WelkomEnergie aan.
07 November, 08:59 F. Verblakt Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Vorlopig ben ik tevreden.Voor een verdere beoordeling is het nog te kort dag.
Ik raad WelkomEnergie aan.
07 November, 08:35 M. Kate-Poortman Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prima overstap, duidelijke uitleg
Ik raad WelkomEnergie aan.
02 November, 12:07 A. Dijk Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Op verzoek
Ik raad WelkomEnergie aan.
02 November, 08:09 R. Koch Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
omdat ik denk dat ik daarmee bijdraag aan de klantgerichtheid van Welkomenergie
Ik raad WelkomEnergie aan.
27 October, 15:27 E. Verweij Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Tot nu toe verloopt alles prima maar ben nog maar kort over dus kan niet echt goed oordeel geven
Ik raad WelkomEnergie aan.
25 October, 12:27 G. N Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles prima verlopen bij de overstap.
Ik raad WelkomEnergie aan.
24 October, 12:43 T. Thijssen Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ervaring tot nu toe goed, maar ben net overgestapt en dat ging vlot.
Ik raad WelkomEnergie aan.
24 October, 07:58 P. Tuyp Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Snel geregeld
Ik raad WelkomEnergie aan.
23 October, 12:04 W. Turnhout Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Jaaraanbieding
Ik raad WelkomEnergie aan.
22 October, 09:48 N. Groot Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Nog geen leverantie pas per1 november. Tot nog toe gaat het goed
Ik raad WelkomEnergie aan.
22 October, 08:00 M. Aalbregt Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Zonder problemen overgestapt.
Ik raad WelkomEnergie aan.
20 October, 09:50 D. Dikken Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
KAN NOG GEEN OORDELING GEVEN : NOG NIETS GELEVERD
Ik raad WelkomEnergie aan.
20 October, 08:47 Marielle Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Het eerste contract was niet wat ik had aangevraagd, maar na 1 telefoontje werd dit keurig opgelost!
Ik raad WelkomEnergie aan.
13 October, 15:43 J. Borst Beoordeling: 6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Heel veel \"jij en jou\" in de mail, beloven 100% groene energie wat helemaal niet kan en het moet vooral allemaal deugen
Ik raad WelkomEnergie af.
08 October, 01:50 H. Spithorst Beoordeling: 3,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat ik onvriendelijk en slecht geholpen ben zowel door easyswitch als door Welkom energie. Ik zal in de toekomst ook een betere oplossing met andere partijen zoeken
Ik raad WelkomEnergie af.
06 October, 15:27 WB Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
goede service bij overstappen
Ik raad WelkomEnergie aan.
04 October, 07:40 S. Hal Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prijs en service
Ik raad WelkomEnergie aan.
30 September, 07:13 M. Hyndycz Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Tot nu toe heel tevreden met de overstap.
Ik raad WelkomEnergie aan.
24 September, 10:18 E. Dijkhuis Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
omdat wij heeeeeeel tevreden zijn tot heden.
Ik raad WelkomEnergie aan.
23 September, 08:07 A. Roelofs Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Allemaal duidelijk en transparant
Ik raad WelkomEnergie aan.
22 September, 07:15 G. Collignon Beoordeling: 6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
van Welkom alleen een standaard mailtje ontvangen. Niets bijzonders. Ik blijf neutraal bij het aanraden van Welkom energie.
Ik raad WelkomEnergie af.
18 September, 08:45 J. Klaver Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
gewoon goed
Ik raad WelkomEnergie aan.
16 September, 17:21 J. Dam Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles is netjes gegaan dus ? zijn we tevreden
Ik raad WelkomEnergie aan.
16 September, 07:46 T. Janssen Beoordeling: 3,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Het contract is helemaal niet doorgegaan. Ze reageerden niet via de aanmelding via easyswitch. Hier is nog een mail van easyswitch achteraan gegaan. Kregen daarna advies om zelf contact op te nemen. Kreeg totaal geen informatie of bevestiging of het contract doorging. Toen maar aangegeven dat het wat ons betreft niet meer doorging. Zo slecht dit.
Ik raad WelkomEnergie af.
03 September, 07:33 J Houdt Beoordeling: 2,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Heb het contact niet door laten gaan vanwege andere cijfers in het aanbod als de werkelijkheid versie.
Ik raad WelkomEnergie af.
28 August, 08:16 E. Roos-rozema Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles verliep vlotjes, kreeg goede info.
Ik raad WelkomEnergie aan.
27 August, 18:41 M. Stouten Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
een voordelige aanbieder en alles goed geregeld
Ik raad WelkomEnergie aan.
26 August, 12:27 R V d Werf Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Duidelijke overeenkomst
Ik raad WelkomEnergie aan.
25 August, 16:15 A. Oskam Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
......
Ik raad WelkomEnergie aan.
25 August, 07:49 H. Schiphorst Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ondanks dat deze leverancier voor mij \"nieuw\" was, was ik verrast door de heldere, duidelijke communicatie en de transparantie.
Ik raad WelkomEnergie aan.
20 August, 07:35 C. Weterings Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
persoonlijke aandacht voor klant geen nummer
Ik raad WelkomEnergie aan.
20 August, 07:24 A. Elferink Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Tot nu toe goed
Ik raad WelkomEnergie aan.
20 August, 07:11 D Groenewoud Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Nvt
Ik raad WelkomEnergie aan.
19 August, 07:09 C. Rot Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles correct verlopen
Ik raad WelkomEnergie aan.
18 August, 15:51 D Reinstein Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Kan nog weinig zeggen ... ben net overgestapt!! Alles wel goed verlopen tot nu toe!! Tevreden klant!!
Ik raad WelkomEnergie aan.
18 August, 13:40 H. Freie Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
alles zeer correct afgehandeld
Ik raad WelkomEnergie aan.
18 August, 08:31 A. Huijts Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Gewoon goed zoals het zijn moet. Klantvriendelijk en niet eigenwijs.
Ik raad WelkomEnergie aan.
18 August, 07:02 G. Turksma Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Gewoon goed en simpel geregld zonder verborgen addertjes onder het gras
Ik raad WelkomEnergie aan.
17 August, 09:29 B.van Bekkum Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Vertrouwen!
Ik raad WelkomEnergie aan.
17 August, 09:22 W. Franssen Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik ben tot nu toe tevreden maar we zijn aan een tijdperk van een jaar begonnen . Ik wil niet te hoog van de toren blazen maar geen klachten tot zover .
Ik raad WelkomEnergie aan.
16 August, 20:18 A Sande Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Tot nu klopt alles
Ik raad WelkomEnergie aan.
13 August, 07:03 M. Boxel Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Geen
Ik raad WelkomEnergie aan.
11 August, 09:07 E. Sobczak Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Tot nu toe correcte behandeling
Ik raad WelkomEnergie aan.
07 August, 08:56 G Zantinga Beoordeling: 7,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
ik kan niet makkelijk vinden wat de prijzen zijn van gas en licht en ook niet hoe het zit met de welkoms premie , maar misschien kijk er over heen. en ik vind het termijn bedrag wat aan de hoge kant is ingeschat maar durf niet verder te verlagen omdat ik het zelf niet goed kan afregelen ik vind de online hulp heel acuraat , maar excl. en incl. btw is sommige medewerkers niet helemaal duidelijk , daar ik ze daar zelf op moest wijzen tijdens maandelijks termijnbedrag afspreken. verder valt mij op het acount mijn gegevens bekijken meevallen , nog wel steeds jammer dat jullie geen app. hebben omdat ik geen slimme meter heb \\wil was het fijn om met mijn termijn bedrag te \"spelen \" gedurende het jaar .
Ik raad WelkomEnergie aan.
03 August, 06:43 N Termeer Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
\"Groen\" gas en elektriciteit.
Ik raad WelkomEnergie aan.
27 July, 16:05 H. Reek Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Wij maken al jaren gebruik van easy switch en zijn daar zeer tevreden over
Ik raad WelkomEnergie aan.
24 July, 19:33 D Garrido Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ga zo door
Ik raad WelkomEnergie aan.
23 July, 08:21 M. Derksen Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Jazeker snel overzicht van jullie. En de overstap is met een tik geregeld. Geweldige. Sneller kan het niet. Top.
Ik raad WelkomEnergie aan.
22 July, 10:51 C.M. Ratia Beoordeling: 2,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Beste Simon, ik ben echt net net overgestapt en kan daarom niet Welkom energie op dit moment oordelen. Vraag mij weer over een maand.. However, over jullie service ben ik wederom zeer te vrede. Met vriendelijke groet, Carmen
Ik raad WelkomEnergie aan.
22 July, 09:10 J. Brakel (m.z van Brakel) Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
ben heel vriendelijk ontvangen bij welkom energie en vragen werden goed en duidelijk gegeven
Ik raad WelkomEnergie aan.
17 July, 16:23 J. Brakel Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
alles is goed en vlot verlopen tijdens mijn overstap naar welkom energie en wordt begrijpelijk aangegeven
Ik raad WelkomEnergie aan.
17 July, 07:16 W. Snippe Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Verlenging van contract prima verlopen.
Ik raad WelkomEnergie aan.
29 June, 11:53 W. Thak Beoordeling: 3,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overstap gaat direct mis, er worden as we speak door beide leveranciers termijnen afgeschreven.
Ik raad WelkomEnergie af.
23 June, 18:06 L. Kroese Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Via klantenservice een aanpassing laten doorvoeren, is wel gelukt maar duurde enige tijd voor ik antwoord kreeg
Ik raad WelkomEnergie aan.

Veelgestelde vragen WelkomEnergie

7,1

Contactgegevens

Adres
PJ Oudweg 4 1314 CH
1314CH, Almere
Telefoonnummer
088-8880400
Website
Wil je graag meer informatie over Welkom energie? We hebben de belangrijkste informatie over de energieleverancier voor je op een rijtje gezet: tarieven, contactgegevens, beoordelingen, veelgestelde vragen en meer. Vergelijk de energieprijzen op Easyswitch.nl en kies de energieleverancier die het beste bij jouw situatie past.

Vergelijk leveranciers

Zojuist overgestapt