Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met onze privacyverklaring
Wil je graag meer informatie over Welkom energie? We hebben de belangrijkste informatie over de energieleverancier voor je op een rijtje gezet: tarieven, contactgegevens, beoordelingen, veelgestelde vragen en meer. Vergelijk de energieprijzen op Easyswitch.nl en kies de energieleverancier die het beste bij jouw situatie past.

Welkom energie is een relatief nieuwe energieleverancier. Het energiebedrijf kenmerkt zich door het aanbieden van scherpe tarieven, groene energie en maatschappelijke betrokkenheid. De naam zegt het eigenlijk al: iedereen is welkom.

Tarieven WelkomEnergie

Wil je graag weten wat de actuele actietarieven van Welkom energie zijn? Deze kun je vinden in onze energievergelijker. Je komt er dan ook meteen achter of Welkom energie een welkomstkorting aanbiedt. De energietarieven veranderen elk jaar op 1 januari en 1 juli. Als je een variabel contract hebt dan zul je hier rekening mee moeten houden.

Heb je een vast energiecontract afgesloten? In dat geval betaal je gedurende de looptijd van je contract de prijs zoals deze vooraf is vastgesteld. Houd er rekening mee dat het nog steeds voordelig is om elk jaar energie te vergelijken, ook al heb je een contract met vaste tarieven afgesloten. Kies ieder jaar voor een éénjarig energiecontract en profiteer van een mooie welkomstkorting.

actietarieven welkom energie

Welkomstkortingen en actietarieven

Maak gebruik van een vergelijkingssite zoals EasySwitch.nl en profiteer ieder jaar van welkomstkortingen. Energieleveranciers willen graag zo hoog mogelijk in onze vergelijker staan. Zij bieden daarom welkomstkortingen aan, om op deze manier hoger in onze vergelijker terecht te komen. Je zult de acties die je bij ons op de website ziet, daarom ook niet tegenkomen op de website van de energieleverancier zelf.

Ben jij benieuwd welk actietarief Welkom Energie je op dit moment kan bieden? Maak dan meteen vergelijking. Vul je gegevens in en bekijk het overzicht.

Vergelijk Energie


Over WelkomEnergie

WelkomEnergie is in 2018 opgericht en levert sinds 12 februari 2019 energie aan consumenten. Het energiebedrijf heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en levert groene energie. Daarnaast vindt de energieleverancier het erg belangrijk om maatschappelijke betrokken te zijn. Het bedrijf richt zich op sociale verbinding en sponsort activiteiten en projecten die dat bevorderen.

welkom energie

Hoe duurzaam is Welkom energie?

Welkom energie geeft aan dat het 100% groene energie levert. De energieleverancier koopt echter Garanties van Oorsprong in om je stroomverbruik te vergroenen. Daarnaast koopt de energieleverancier ook Carbon Credits in.

Energiecontracten bij Welkom energie

De energieleverancier biedt drie verschillende energiecontracten aan:

  • 1 jaar Welkom
  • 3 jaar Welkom
  • Flexibel Welkom

Je ontvangt bij alle tarieven groene energie. Je hebt de keuze uit een jaarcontract, een contract voor 3 jaar en een contract met variabele tarieven. Wil je graag weten wat de huidige tarieven zijn? Maak dan gebruik van onze vergelijker. Je kunt dan meteen de tarieven met andere aanbieders vergelijken.


variabele tarieven greenchoice

Wanneer geldt het daltarief en normaaltarief?

De tijden van het lage en normale tarief zijn afhankelijk van je regio. In Noord-Brabant en Limburg geldt tussen 7.00 en 21.00 uur op werkdagen het normaaltarief. In de rest van Nederland geldt het normaaltarief op werkdagen tussen 7.00 en 23.00 uur. Buiten deze tijden om betaal je het laagtarief. Dat is dus ‘s nachts, in het weekend en op feestdagen.

Op de volgende feestdagen betaal je het laagtarief: Nieuwjaarsdag, Tweede Paasdag, Koningsdag, Hemelvaartdag, Tweede Pinksterdag, Eerste en Tweede Kerstdag.

De slimme thermostaat van Welkom energie

De energieleverancier biedt geen slimme thermostaat aan. Je kunt natuurlijk wel zelf een slimme thermostaat aanschaffen en installeren in je huis.

De slimme meter bij Welkom energie

Een slimme meter is een digitale energiemeter. Net als bij de oudere meters wordt het verbruik van elektriciteit en gas gemeten. Het verschil is dat met de slimme meter de netbeheerder je verbruik op afstand kan uitlezen. Het is dus niet meer nodig om zelf de meterstanden door te geven aan de energieleverancier. De slimme meter vereenvoudigt het meten van het energieverbruik voor de consument.

Wek je meer energie op dan je verbruikt

Als je zonnepanelen hebt dan verbruik je meestal meer energie dan dat je opwekt. Wanneer je bij Welkom energie stroom teruglevert aan het net dan brengt de leverancier dit bedrag in mindering op je jaarafrekening. Als je in een jaar tijd meer energie opwekt dan je verbruikt dan krijg je voor die extra opgewekte energie een vergoeding.

Contactgegevens Welkom energie

E-mail welkom@welkom-energie.nl
Telefoon 088-8880400
Kosten Lokaal tarief
Bereikbaar Maandag t/m vrijdag 8.30 – 17.30
Zaterdag 8.30 – 16.00
Website https://welkom-energie.nl/

welkom energie

Gas- en stroomstoringen

Wat te doen bij een gas- of stroomstoring? Probeer eerst te achterhalen of je de enige in de buurt bent zonder gas of stroom. Bel bijvoorbeeld bij je buren aan. Op de website gasenstroomstoringen.nl kun je heel snel zien wat er aan de hand is. Als je niet in de gelegenheid bent deze website te bereiken, kun je ook bellen naar het nationale storingsnummer. 0800-9009. Dit gratis nummer is altijd bereikbaar. Bij een gaslucht wordt geadviseerd meteen te bellen.

Wat te doen bij verhuizing?

Als je gaat verhuizen dan kun je dit maximaal drie maanden van tevoren doorgeven aan Welkom energie. Houd er rekening mee dat je de verhuisdatum minimaal twee weken van tevoren moet doorgeven aan je energieleverancier. Vergeet daarnaast niet om je meterstanden naar je energieleverancier te sturen. Deze moeten binnen 15 dagen na de sleuteloverdracht bij je leverancier bekend zijn.

Opzeggen contract bij Welkom energie

Als je je energiecontract wilt opzeggen dan kun je dit doorgeven aan de klantenservice. Wanneer je overstapt naar een andere energieleverancier dan hoef je jouw energiecontract niet zelf op te zeggen. Je nieuwe energieleverancier zegt het contract dan voor je op.

Opzegtermijn

Het is belangrijk om je opzegtermijn goed in de gaten te houden als je gaat opzeggen. Als je je energiecontract voortijdig opzegt dan brengt Welkom Energie een opzegboete in rekening. de hoogte van de boete is afhankelijk van de resterende contractduur.

Neemt Welkom energie je opzegboete over?

Welkom energie neemt je opzegboete niet over. Als je voortijdig overstapt naar een andere energieleverancier dan zul je hier rekening mee moeten houden.


Overstappen van energieleverancier

Zoek je een nieuwe energieleverancier en overweeg je over te stappen naar Welkom energie? Maak eerst gebruik van onze energievergelijker om een overzicht te krijgen van alle energieleveranciers en hun tarieven. Op deze manier vind je een energieleverancier met de beste voorwaarden tegen de beste prijs.

Wat doet EasySwitch en wat doet Welkom energie?

EasySwitch.nl helpt je bij het vergelijken van energieleveranciers. Met de energievergelijker kun je kijken welke energieleverancier de scherpste tarieven aanbiedt. Wanneer het blijkt dat Welkom energie de goedkoopste energieleverancier is, dan kun je via EasySwitch.nl overstappen. Zodra je de overstap compleet maakt, word je aangemeld bij je nieuwe energieleverancier. Die zorgt ervoor dat je oude energiecontract wordt opgezegd. Op deze manier stap je makkelijk en snel over en hoef je zelf niets te doen.

Let op: voor de exacte voorwaarden van de energiecontracten kun je terecht op de website van Welkom energie. Vergelijk de energietarieven met die van andere leveranciers via de energievergelijker.

Vergelijk Energie

Beoordeling klantervaringen
8,2
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Beoordeling Easyswitch
6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Gemiddelde beoordeling:
7,1 uit 10

Klantervaringen

08 September, 07:44 H. van der Zwan Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles klopt. Heldere informatie. Beloftes en toezeggingen volledig waargemaakt.
Ik raad WelkomEnergie aan.
14 August, 08:39 L. Roosmalen Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prima geregeld met overstappen, duidelijke mails over het proces
Ik raad WelkomEnergie aan.
29 July, 13:23 M. Heijden van Hal Beoordeling: 5,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Niet geheel tevreden, wacht nu al 10 Minuten. Wordt 21-7 geïncasseerd voor 1e levering vanaf 26-07. Belachelijk. De vorige incasseert op einde maand ook nog even over die maand. Verbeterpunt is dus aankondigen wanneer welkomenergie incasseert. Achteraf is stuk netter dan überhaupt voordat men iets geleverd heeft. En ze zijn vooralsnog nog duurder ook. Van 281 naar 341 zit er weer een jaar aanvast. Niet tevreden. Dit keer. En opnemen doen ze ook niet
Ik raad WelkomEnergie af.
28 July, 11:27 M. Dekker Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overstap snel en eenvoudig gemaakt. Was een foutje van mij kant met de overstapdatum, snel gecorrigeerd. Minpuntje is dat je de app niet goed kan gebruiken zonder een aanvullende aankoop.
Ik raad WelkomEnergie aan.
28 July, 07:06 J. Dziub Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles is goed
Ik raad WelkomEnergie aan.
27 July, 19:57 L. Kuik Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Probleemloze overstap.
Ik raad WelkomEnergie aan.
23 July, 15:33 A. Denekamp Beoordeling: 6,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overstap is prima gegaan, nog te weinig gebruik gemaakt van bovenstaande vragen, zodoende niet alles goed kunnen waarderen
Ik raad WelkomEnergie aan.
23 July, 08:28 W. Ruiter Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Goed en duidelijk
Ik raad WelkomEnergie aan.
23 July, 08:16 R. van der Zwan Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overstap ging soepel en zonder problemen
Ik raad WelkomEnergie aan.
19 July, 08:05 J. Kl haneveld Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
EasySwitch.nl is een goede vergelijking site
Ik raad WelkomEnergie aan.
27 June, 11:14 G. Boef-Simons Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
eenvoudige probleemloze overstap
Ik raad WelkomEnergie aan.
25 June, 07:22 C. Fabre Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ging snel en soepel
Ik raad WelkomEnergie aan.
23 June, 07:34 M. Verhoef Beoordeling: 6,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Geen contact m klantenservice of online hulp. Duurzaamheid?
Ik raad WelkomEnergie aan.
22 June, 14:21 G.R. Bisschop Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Mijn overgang is prima verlopen.
Ik raad WelkomEnergie aan.
22 June, 13:58 B. Geurp Beoordeling: 6,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
betaling nog niet binnen (rond 28e van de maand)
Ik raad WelkomEnergie aan.
22 June, 07:29 J. Krens Beoordeling: 7,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik mis de app om het verbruik te monitoren.
Ik raad WelkomEnergie af.
21 June, 13:11 J. Smit Beoordeling: 6,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat u er naar vroeg
Ik raad WelkomEnergie aan.
18 June, 10:02 J. Ridder Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Kan ze heel slecht bereiken
Ik raad WelkomEnergie aan.
16 June, 20:02 A. Boxtel Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Telefonisch moeilijk bereikbaar. 2x 20 minuten gewacht en nog geen aansluiting. Dat is niet best.
Ik raad WelkomEnergie aan.
16 June, 19:41 G. Pol Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat jullie dit aan me gevraagd hebben
Ik raad WelkomEnergie aan.
14 June, 17:09 J. Boon Beoordeling: 6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
heb er niet zo veel van gemerkt
Ik raad WelkomEnergie aan.
12 June, 11:51 R. Weele Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
easyswitch is voor mij top, mede omdat ik een prijs bij hun won en waar het om gaat, alles wordt geruisloos geregeld.
Ik raad WelkomEnergie aan.
11 June, 06:24 M. Boome Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles keurig en snel geregeld!
Ik raad WelkomEnergie aan.
09 June, 08:31 H. Hijlkema Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
goede service
Ik raad WelkomEnergie aan.
08 June, 14:24 J. Rooijakkers Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ben pas nieuwe klant en tot nu toe nog alles vlekkeloos verlopen
Ik raad WelkomEnergie aan.
02 June, 14:14 A. Vd Voort Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Wij hebben nog geen ervaring met de online en klanten service omdat we pas 1 mnd bij Welkom Energie zijn. Alles was wel goed geregeld.
Ik raad WelkomEnergie aan.
02 June, 07:13 A. Brouwer Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles is online geregeld prima en op tijd geregeld. Duidelijke afspraken met betrekking toto de overstap welke worden nagekomen. In het contract staat gemeld wanneer de welkomspremie wordt uitbetaald en de opzegtermijn.
Ik raad WelkomEnergie aan.
28 May, 07:32 W. Heetkamp Beoordeling: 7,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Gemakkelijk overgestapt
Ik raad WelkomEnergie aan.
26 May, 07:02 P. Exalto Beoordeling: 5,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Voldoende alleen teveel mails reclame
Ik raad WelkomEnergie aan.
25 May, 07:52 J. Kamperman Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Via Easyswitch overgestapt, maar pas net aangesloten. Overgang ging soepel.
Ik raad WelkomEnergie aan.
25 May, 07:26 M. Hogenes Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat mijn overstap 5 dagen later plaatsvond dan was afgesproken. Dat gaf veel ellende met de jaarnota en eindafrekening bij de vorige energie leverancier. Daar ben ik nu nog steeds mee bezig. De toezegging dat je compleet ontzorgt wordt, klopt hier dus niet helemaal. Dat is dus wel erg jammer, temeer ik hier niet over was geïnformeerd.
Ik raad WelkomEnergie aan.
24 May, 09:17 H. Smeets Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Tot nu toe alles goed gegaan.
Ik raad WelkomEnergie aan.
22 May, 16:46 G. Bruin Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prima leverancier en overstap verliep vlekkeloos
Ik raad WelkomEnergie aan.
21 May, 09:22 P. Standhardt Beoordeling: 5,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Tevreden, over de 2e groep vragen kan ik niets zeggen ik heb alles zelf geregeld zonder ENIG hulp.
Ik raad WelkomEnergie aan.
21 May, 08:55 C. Boer Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Waarom niet, als alles goed verlopen is !? Overigens is het overstappen voor mij een prijskwestie en zal anderen dan ook aanraden eerst naar de prijs te kijken. Op het moment dat ik mijn overstap gedaan heb rade ik Welkom Energie aan!
Ik raad WelkomEnergie aan.
20 May, 07:23 J. Gestel Beoordeling: 2,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ga niet in zee met deze lui. Ze zijn later begonnen met het leveren dan afgesproken. De website is zeer beperkt in zijn opties en gebruikersvriendelijkheid. Ze bepalen jouw termijnbedrag op basis van je verbruik maar staan niet open voor het verlagen van dit bedrag indien je bijv. energiebesparende maatregelen hebt getroffen. De klantenservice is waardeloos!
Ik raad WelkomEnergie af.
16 May, 12:41 W. Man Beoordeling: 3,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat er geen juiste informatie wordt gegeven, maandlast veel te hoog, terwijl de stroomprijzen zakken.
Ik raad WelkomEnergie af.
13 May, 15:45 J. Luinen Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Duidelijkheid hoe ze werken.
Ik raad WelkomEnergie aan.
13 May, 08:04 R. Graat Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Kijk gewoon elk jaar wie de goedkoopste is.
Ik raad WelkomEnergie aan.
12 May, 08:41 E. Beoordeling: 6,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Geen rechtstreeks inzicht in meterverbruik
Ik raad WelkomEnergie af.
12 May, 08:15 F. Reinders Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
???
Ik raad WelkomEnergie aan.
09 May, 13:12 J. Meerlo Beoordeling: 6,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Online en klantenservice nog niet nodig gehad. Overstappen ging prima
Ik raad WelkomEnergie aan.
08 May, 15:38 J. Ernst Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat we door de info die we via EasySwitch hebben gekregen onze keuze voor WelkomEnergie op de moment de beste keuze was. Tevreden met de administratieve afhandeling bij WelkomEnergie.
Ik raad WelkomEnergie aan.
05 May, 12:09 H. Snijckers Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
De linkse 3 kan ik beoordelen de rechtse drie niet. Toch moet ik deze invullen. Slechte zaak. Maar tot nu toe tevreden met Welkom energie.
Ik raad WelkomEnergie aan.
28 April, 08:04 J. de Jong Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Zeer tevreden over easy switch
Ik raad WelkomEnergie aan.
26 April, 08:07 M. Bravenboer Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Minder betalen voor het gebruik van mijn duurzame energie!
Ik raad WelkomEnergie aan.
26 April, 08:03 B. Haenen Beoordeling: 7,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles is zoals aangegeven. Dus oke
Ik raad WelkomEnergie aan.
18 April, 21:12 S. Housen Beoordeling: 6,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ben tevreden over hoe de overstap is gegaan en verder loopt het netjes
Ik raad WelkomEnergie aan.
17 April, 08:09 T. Meulen Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik volg jullie advies voor overstap enigszins \'blindelings\', pakt altijd goed uit!
Ik raad WelkomEnergie aan.
16 April, 08:58 P. Grootscholten Beoordeling: 5,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
We kunnen er nog weinig over beoordelen We zijn net over gestapt
Ik raad WelkomEnergie aan.
15 April, 19:31 T.H. Eijk Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
omdat U het vraagt
Ik raad WelkomEnergie aan.
14 April, 08:26 D. Roza -van Wel Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Goede informatie online
Ik raad WelkomEnergie aan.
08 April, 08:30 C. Dijkstra-De-Keijzer Beoordeling: 7,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overstap? Moet afrekening vorige nog krijgen,verder nu tevreden
Ik raad WelkomEnergie aan.
04 April, 11:26 L. Santen Beoordeling: 6,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
hun internetsaid is waardeloos je kunt alles slecht vinden
Ik raad WelkomEnergie af.
03 April, 03:09 J. Reij-Veltman Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overstap ging erg soepel. Zeer vriendelijk te woord gestaan. Goede prijzen voor gas en elektriciteit.
Ik raad WelkomEnergie aan.
31 March, 08:30 P. Castricum Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Easyswitch
Ik raad WelkomEnergie aan.
26 March, 09:01 J. Wind Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Goed verlopen
Ik raad WelkomEnergie aan.
24 March, 11:03 A. Aarts Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Soepele overgang
Ik raad WelkomEnergie aan.
22 March, 13:54 Anoniem Beoordeling: 3,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ze zouden mijn overstap regelen, maar hebben mijn buurvrouw aangesloten i.p.v. mij en zeggen nu dat dat niet hun fout is. Ik zit daardoor nu nog wat langer aan mijn dure contract vast waar ik juist wegwilde. Uiteindelijk heb ik zelf allerlei telefoontjes moeten plegen om dit recht te zetten.
Ik raad WelkomEnergie af.
08 March, 07:16 P. Janse Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Verder oke alleen moet wel een maand vooruit betalen dit nooit gehad ook zie ik niet veel verschil met vorig jaar energie zou toch goedkopere worden?
Ik raad WelkomEnergie aan.
05 March, 15:57 L. Gallo Beoordeling: 6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
de overstap moet nog gebeuren
Ik raad WelkomEnergie aan.
03 March, 09:28 G. Visscher Beoordeling: 3,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overstap is niet doorgegaan Vattenfal deed ons een hele mooie aanbieding
Ik raad WelkomEnergie af.
01 March, 10:17 I. Visscher Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles is correct verlopen.
Ik raad WelkomEnergie aan.
01 March, 10:16 G. Visscher Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles is correct verlopen.
Ik raad WelkomEnergie aan.
15 February, 14:00 H. Cock Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Vlotte en accurate overstap
Ik raad WelkomEnergie aan.
15 February, 10:49 J. Makkink Beoordeling: 6,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat jullie er omvragen
Ik raad WelkomEnergie aan.
12 February, 19:23 Jacqueline Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overstap ging soepel en zonder problemen. Je wordt heel goed op de hoogte gehouden.
Ik raad WelkomEnergie aan.
11 February, 13:14 C. Naafs Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
omdat ik tevreden ben
Ik raad WelkomEnergie aan.
10 February, 08:12 J. Huilmand Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Goede prijs
Ik raad WelkomEnergie aan.
10 February, 08:08 P. Vegt Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overstap ging vlekkeloos. Verder nog geen contact gehad met welkomEnergie
Ik raad WelkomEnergie aan.
08 February, 08:21 P. Eland Beoordeling: 6,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
-.
Ik raad WelkomEnergie aan.
07 February, 08:36 L. Postma Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
is goed
Ik raad WelkomEnergie aan.
05 February, 08:06 M. Schotanus Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Duidelijk en tijdige communicatie
Ik raad WelkomEnergie aan.
04 February, 18:16 R. Lekkerkerker Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Net overgestapt. Nog niet alle functies gebruik (bijvoorbeeld klantenservice). Overstap ging perfect.
Ik raad WelkomEnergie aan.
04 February, 14:24 A. Heijblom Beoordeling: 6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
volgens mij wel goed
Ik raad WelkomEnergie aan.
03 February, 10:51 J. Broosus Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat ik tevreden ben.
Ik raad WelkomEnergie af.
01 February, 14:36 J. Senders Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
De overstap is voor mij prima verlopen
Ik raad WelkomEnergie aan.
01 February, 11:45 P. Kiestra Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
ben te vreden
Ik raad WelkomEnergie aan.
30 January, 10:38 M. Spitsbaard Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Tot op heden alles prima verlopen... Dankzij Easyswitch!
Ik raad WelkomEnergie aan.
29 January, 11:24 A. Middendorp. Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overzichtelijk,snel,klantvriendelijk
Ik raad WelkomEnergie aan.
28 January, 10:21 J. Veldhuis Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
omdat U er om vraagt
Ik raad WelkomEnergie aan.
27 January, 13:56 M. Klaveren Beoordeling: 6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
De beoordeling is een moment opname, ik weet niet hoe ik over hun denk aan het einde van het contract. Op dit moment vind ik de rekeningen van ALLE leveranciers niet te controleren.
Ik raad WelkomEnergie aan.
24 January, 10:56 R. Pardon Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prima geregeld. Zeker de overgang.
Ik raad WelkomEnergie aan.
24 January, 10:23 J. Toutenhoofd Beoordeling: 3,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Er is ons een 1/5 staatslot beloofd, maar tot heden niets ontvangen.
Ik raad WelkomEnergie af.
24 January, 10:15 A. Laat Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overstap zeer soepel verlopen en goed op de hoogte gehouden. Jammer dat welkom energie geen app heeft om het verbruik te monitoren
Ik raad WelkomEnergie aan.
23 January, 19:34 L. Breij Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
super goed
Ik raad WelkomEnergie aan.
23 January, 11:06 H. Pijnacker Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Had graag een app gehad waarin ik alles kan na kijken. Nu mailen ze mijn verbruik elke maand ook prima maar via een app iets makkelijker
Ik raad WelkomEnergie aan.
22 January, 16:03 J. Bouwhuis Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
tevreden
Ik raad WelkomEnergie aan.
22 January, 10:24 W. Feddema Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Geen reden. Zoek gewoon naar goedkoopste leverancier.
Ik raad WelkomEnergie aan.
22 January, 08:19 G. Noord Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Het stroom komt gewoon uit stopcontact en gasfornuis doet het daar gaat het om
Ik raad WelkomEnergie aan.
21 January, 11:09 P. Graaf Beoordeling: 3,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Geen idee
Ik raad WelkomEnergie af.
21 January, 09:09 J.de Groot Beoordeling: 3,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Het contract start half februari. Ik heb dus nu geen enkel idee.
Ik raad WelkomEnergie af.
21 January, 08:10 E. Engering Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
De overstap en informatie verstrekking is heel goed. Als je vragen hebt krijg je snel antwoord.
Ik raad WelkomEnergie aan.
21 January, 08:08 J. Fischer Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
heel goed tevreden
Ik raad WelkomEnergie aan.
20 January, 15:47 W. Hoefman Beoordeling: 6,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
kan het nog niet goed beoordelen omdat de levering pas met ingang van 3 febr. begint!
Ik raad WelkomEnergie aan.
20 January, 12:38 J. Gelder Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Waar blijft het toegezegde 1/5 staatslot nog niets gezien.
Ik raad WelkomEnergie aan.
20 January, 10:57 L. Kampen Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles is klantvriendelijk qua info en kontakt, een goed begin. Ben tevreden
Ik raad WelkomEnergie aan.
16 January, 13:32 A.J. Rosman Beoordeling: 6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Goed
Ik raad WelkomEnergie aan.
15 January, 11:48 J. Beltman Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat ik tevreden ben met mijn overstap. Aanvankelijk problemen met e-mail adres, hierin staat een t die er niet hoort. Na 3x telefonisch contact is het toch gelukt. Zie nu ook fout e-mail adres.
Ik raad WelkomEnergie aan.
15 January, 10:20 C. Kooij Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Tot nog toe probleemloos
Ik raad WelkomEnergie aan.
14 January, 10:05 C. Timmerman Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Nvt
Ik raad WelkomEnergie aan.
13 January, 08:36 R. Liedekerken Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prettige overstap tot nu toe!
Ik raad WelkomEnergie aan.
10 January, 08:41 A. Krol Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Goede, snelle service tijdens het maken van een aanpassing.
Ik raad WelkomEnergie aan.
09 January, 08:56 E. Peters Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Mooie, overzichtelijke site, middels chat mijn maandtarief binnen 1 minuut aangepast. Verder geen poeha, hou ik wel van...
Ik raad WelkomEnergie aan.
08 January, 12:43 M. Ebbinge Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overstap goed en snel geregeld.
Ik raad WelkomEnergie aan.
08 January, 08:01 B. Brukx Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat dit op dit moment mijn mening is
Ik raad WelkomEnergie aan.
07 January, 19:26 H. Duijst Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
al jaren uitermate tevreden met EasySwitch
Ik raad WelkomEnergie aan.
06 January, 11:00 L. Groenewegen Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles vlekkeloos verlopen.
Ik raad WelkomEnergie aan.
06 January, 09:31 F. Oude Wesselink Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Goed geregeld!
Ik raad WelkomEnergie aan.
05 January, 14:45 J. Lak Beoordeling: 6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
kan geen volledige beoordeling geven van de laatste drie vagen.
Ik raad WelkomEnergie aan.

Veelgestelde vragen WelkomEnergie

7,1

Contactgegevens

Adres
PJ Oudweg 4 1314 CH
1314CH, Almere
Telefoonnummer
088-8880400
Website
Wil je graag meer informatie over Welkom energie? We hebben de belangrijkste informatie over de energieleverancier voor je op een rijtje gezet: tarieven, contactgegevens, beoordelingen, veelgestelde vragen en meer. Vergelijk de energieprijzen op Easyswitch.nl en kies de energieleverancier die het beste bij jouw situatie past.

Vergelijk leveranciers

Zojuist overgestapt