Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met onze privacyverklaring
Wil je graag meer informatie over Welkom energie? We hebben de belangrijkste informatie over de energieleverancier voor je op een rijtje gezet: tarieven, contactgegevens, beoordelingen, veelgestelde vragen en meer. Vergelijk de energieprijzen op Easyswitch.nl en kies de energieleverancier die het beste bij jouw situatie past.

Welkom energie is een relatief nieuwe energieleverancier. Het energiebedrijf kenmerkt zich door het aanbieden van scherpe tarieven, groene energie en maatschappelijke betrokkenheid. De naam zegt het eigenlijk al: iedereen is welkom.

Tarieven WelkomEnergie

Wil je graag weten wat de actuele actietarieven van Welkom energie zijn? Deze kun je vinden in onze energievergelijker. Je komt er dan ook meteen achter of Welkom energie een welkomstkorting aanbiedt. De energietarieven veranderen elk jaar op 1 januari en 1 juli. Als je een variabel contract hebt dan zul je hier rekening mee moeten houden.

Heb je een vast energiecontract afgesloten? In dat geval betaal je gedurende de looptijd van je contract de prijs zoals deze vooraf is vastgesteld. Houd er rekening mee dat het nog steeds voordelig is om elk jaar energie te vergelijken, ook al heb je een contract met vaste tarieven afgesloten. Kies ieder jaar voor een éénjarig energiecontract en profiteer van een mooie welkomstkorting.

actietarieven welkom energie

Welkomstkortingen en actietarieven

Maak gebruik van een vergelijkingssite zoals EasySwitch.nl en profiteer ieder jaar van welkomstkortingen. Energieleveranciers willen graag zo hoog mogelijk in onze vergelijker staan. Zij bieden daarom welkomstkortingen aan, om op deze manier hoger in onze vergelijker terecht te komen. Je zult de acties die je bij ons op de website ziet, daarom ook niet tegenkomen op de website van de energieleverancier zelf.

Ben jij benieuwd welk actietarief Welkom Energie je op dit moment kan bieden? Maak dan meteen vergelijking. Vul je gegevens in en bekijk het overzicht.

Vergelijk Energie


Over WelkomEnergie

WelkomEnergie is in 2018 opgericht en levert sinds 12 februari 2019 energie aan consumenten. Het energiebedrijf heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en levert groene energie. Daarnaast vindt de energieleverancier het erg belangrijk om maatschappelijke betrokken te zijn. Het bedrijf richt zich op sociale verbinding en sponsort activiteiten en projecten die dat bevorderen.

welkom energie

Hoe duurzaam is Welkom energie?

Welkom energie geeft aan dat het 100% groene energie levert. De energieleverancier koopt echter Garanties van Oorsprong in om je stroomverbruik te vergroenen. Daarnaast koopt de energieleverancier ook Carbon Credits in.

Energiecontracten bij Welkom energie

De energieleverancier biedt drie verschillende energiecontracten aan:

  • 1 jaar Welkom
  • 3 jaar Welkom
  • Flexibel Welkom

Je ontvangt bij alle tarieven groene energie. Je hebt de keuze uit een jaarcontract, een contract voor 3 jaar en een contract met variabele tarieven. Wil je graag weten wat de huidige tarieven zijn? Maak dan gebruik van onze vergelijker. Je kunt dan meteen de tarieven met andere aanbieders vergelijken.


variabele tarieven greenchoice

Wanneer geldt het daltarief en normaaltarief?

De tijden van het lage en normale tarief zijn afhankelijk van je regio. In Noord-Brabant en Limburg geldt tussen 7.00 en 21.00 uur op werkdagen het normaaltarief. In de rest van Nederland geldt het normaaltarief op werkdagen tussen 7.00 en 23.00 uur. Buiten deze tijden om betaal je het laagtarief. Dat is dus ‘s nachts, in het weekend en op feestdagen.

Op de volgende feestdagen betaal je het laagtarief: Nieuwjaarsdag, Tweede Paasdag, Koningsdag, Hemelvaartdag, Tweede Pinksterdag, Eerste en Tweede Kerstdag.

De slimme thermostaat van Welkom energie

De energieleverancier biedt geen slimme thermostaat aan. Je kunt natuurlijk wel zelf een slimme thermostaat aanschaffen en installeren in je huis.

De slimme meter bij Welkom energie

Een slimme meter is een digitale energiemeter. Net als bij de oudere meters wordt het verbruik van elektriciteit en gas gemeten. Het verschil is dat met de slimme meter de netbeheerder je verbruik op afstand kan uitlezen. Het is dus niet meer nodig om zelf de meterstanden door te geven aan de energieleverancier. De slimme meter vereenvoudigt het meten van het energieverbruik voor de consument.

Wek je meer energie op dan je verbruikt

Als je zonnepanelen hebt dan verbruik je meestal meer energie dan dat je opwekt. Wanneer je bij Welkom energie stroom teruglevert aan het net dan brengt de leverancier dit bedrag in mindering op je jaarafrekening. Als je in een jaar tijd meer energie opwekt dan je verbruikt dan krijg je voor die extra opgewekte energie een vergoeding.

Contactgegevens Welkom energie

E-mailwelkom@welkom-energie.nl
Telefoon088-8880400
Kosten Lokaal tarief
BereikbaarMaandag t/m vrijdag 8.30 – 17.30
Zaterdag 8.30 – 16.00
Websitehttps://welkom-energie.nl/

welkom energie

Gas- en stroomstoringen

Wat te doen bij een gas- of stroomstoring? Probeer eerst te achterhalen of je de enige in de buurt bent zonder gas of stroom. Bel bijvoorbeeld bij je buren aan. Op de website gasenstroomstoringen.nl kun je heel snel zien wat er aan de hand is. Als je niet in de gelegenheid bent deze website te bereiken, kun je ook bellen naar het nationale storingsnummer. 0800-9009. Dit gratis nummer is altijd bereikbaar. Bij een gaslucht wordt geadviseerd meteen te bellen.

Wat te doen bij verhuizing?

Als je gaat verhuizen dan kun je dit maximaal drie maanden van tevoren doorgeven aan Welkom energie. Houd er rekening mee dat je de verhuisdatum minimaal twee weken van tevoren moet doorgeven aan je energieleverancier. Vergeet daarnaast niet om je meterstanden naar je energieleverancier te sturen. Deze moeten binnen 15 dagen na de sleuteloverdracht bij je leverancier bekend zijn.

Opzeggen contract bij Welkom energie

Als je je energiecontract wilt opzeggen dan kun je dit doorgeven aan de klantenservice. Wanneer je overstapt naar een andere energieleverancier dan hoef je jouw energiecontract niet zelf op te zeggen. Je nieuwe energieleverancier zegt het contract dan voor je op.

Opzegtermijn

Het is belangrijk om je opzegtermijn goed in de gaten te houden als je gaat opzeggen. Als je je energiecontract voortijdig opzegt dan brengt Welkom Energie een opzegboete in rekening. de hoogte van de boete is afhankelijk van de resterende contractduur.

Neemt Welkom energie je opzegboete over?

Welkom energie neemt je opzegboete niet over. Als je voortijdig overstapt naar een andere energieleverancier dan zul je hier rekening mee moeten houden.


Overstappen van energieleverancier

Zoek je een nieuwe energieleverancier en overweeg je over te stappen naar Welkom energie? Maak eerst gebruik van onze energievergelijker om een overzicht te krijgen van alle energieleveranciers en hun tarieven. Op deze manier vind je een energieleverancier met de beste voorwaarden tegen de beste prijs.

Wat doet EasySwitch en wat doet Welkom energie?

EasySwitch.nl helpt je bij het vergelijken van energieleveranciers. Met de energievergelijker kun je kijken welke energieleverancier de scherpste tarieven aanbiedt. Wanneer het blijkt dat Welkom energie de goedkoopste energieleverancier is, dan kun je via EasySwitch.nl overstappen. Zodra je de overstap compleet maakt, word je aangemeld bij je nieuwe energieleverancier. Die zorgt ervoor dat je oude energiecontract wordt opgezegd. Op deze manier stap je makkelijk en snel over en hoef je zelf niets te doen.

Let op: voor de exacte voorwaarden van de energiecontracten kun je terecht op de website van Welkom energie. Vergelijk de energietarieven met die van andere leveranciers via de energievergelijker.

Vergelijk Energie

Beoordeling klantervaringen
8,2
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Beoordeling Easyswitch
6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Gemiddelde beoordeling:
7,1 uit 10

Klantervaringen

30 September, 07:13 M. Hyndycz Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Tot nu toe heel tevreden met de overstap.
Ik raad WelkomEnergie aan.
24 September, 10:18 E. Dijkhuis Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
omdat wij heeeeeeel tevreden zijn tot heden.
Ik raad WelkomEnergie aan.
23 September, 08:07 A. Roelofs Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Allemaal duidelijk en transparant
Ik raad WelkomEnergie aan.
22 September, 07:15 G. Collignon Beoordeling: 6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
van Welkom alleen een standaard mailtje ontvangen. Niets bijzonders. Ik blijf neutraal bij het aanraden van Welkom energie.
Ik raad WelkomEnergie af.
18 September, 08:45 J. Klaver Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
gewoon goed
Ik raad WelkomEnergie aan.
16 September, 17:21 J. Dam Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles is netjes gegaan dus ? zijn we tevreden
Ik raad WelkomEnergie aan.
16 September, 07:46 T. Janssen Beoordeling: 3,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Het contract is helemaal niet doorgegaan. Ze reageerden niet via de aanmelding via easyswitch. Hier is nog een mail van easyswitch achteraan gegaan. Kregen daarna advies om zelf contact op te nemen. Kreeg totaal geen informatie of bevestiging of het contract doorging. Toen maar aangegeven dat het wat ons betreft niet meer doorging. Zo slecht dit.
Ik raad WelkomEnergie af.
03 September, 07:33 J Houdt Beoordeling: 2,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Heb het contact niet door laten gaan vanwege andere cijfers in het aanbod als de werkelijkheid versie.
Ik raad WelkomEnergie af.
28 August, 08:16 E. Roos-rozema Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles verliep vlotjes, kreeg goede info.
Ik raad WelkomEnergie aan.
27 August, 18:41 M. Stouten Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
een voordelige aanbieder en alles goed geregeld
Ik raad WelkomEnergie aan.
26 August, 12:27 R V d Werf Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Duidelijke overeenkomst
Ik raad WelkomEnergie aan.
25 August, 16:15 A. Oskam Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
......
Ik raad WelkomEnergie aan.
25 August, 07:49 H. Schiphorst Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ondanks dat deze leverancier voor mij \"nieuw\" was, was ik verrast door de heldere, duidelijke communicatie en de transparantie.
Ik raad WelkomEnergie aan.
20 August, 07:35 C. Weterings Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
persoonlijke aandacht voor klant geen nummer
Ik raad WelkomEnergie aan.
20 August, 07:24 A. Elferink Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Tot nu toe goed
Ik raad WelkomEnergie aan.
20 August, 07:11 D Groenewoud Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Nvt
Ik raad WelkomEnergie aan.
19 August, 07:09 C. Rot Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles correct verlopen
Ik raad WelkomEnergie aan.
18 August, 15:51 D Reinstein Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Kan nog weinig zeggen ... ben net overgestapt!! Alles wel goed verlopen tot nu toe!! Tevreden klant!!
Ik raad WelkomEnergie aan.
18 August, 13:40 H. Freie Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
alles zeer correct afgehandeld
Ik raad WelkomEnergie aan.
18 August, 08:31 A. Huijts Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Gewoon goed zoals het zijn moet. Klantvriendelijk en niet eigenwijs.
Ik raad WelkomEnergie aan.
18 August, 07:02 G. Turksma Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Gewoon goed en simpel geregld zonder verborgen addertjes onder het gras
Ik raad WelkomEnergie aan.
17 August, 09:29 B.van Bekkum Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Vertrouwen!
Ik raad WelkomEnergie aan.
17 August, 09:22 W. Franssen Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik ben tot nu toe tevreden maar we zijn aan een tijdperk van een jaar begonnen . Ik wil niet te hoog van de toren blazen maar geen klachten tot zover .
Ik raad WelkomEnergie aan.
16 August, 20:18 A Sande Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Tot nu klopt alles
Ik raad WelkomEnergie aan.
13 August, 07:03 M. Boxel Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Geen
Ik raad WelkomEnergie aan.
11 August, 09:07 E. Sobczak Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Tot nu toe correcte behandeling
Ik raad WelkomEnergie aan.
07 August, 08:56 G Zantinga Beoordeling: 7,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
ik kan niet makkelijk vinden wat de prijzen zijn van gas en licht en ook niet hoe het zit met de welkoms premie , maar misschien kijk er over heen. en ik vind het termijn bedrag wat aan de hoge kant is ingeschat maar durf niet verder te verlagen omdat ik het zelf niet goed kan afregelen ik vind de online hulp heel acuraat , maar excl. en incl. btw is sommige medewerkers niet helemaal duidelijk , daar ik ze daar zelf op moest wijzen tijdens maandelijks termijnbedrag afspreken. verder valt mij op het acount mijn gegevens bekijken meevallen , nog wel steeds jammer dat jullie geen app. hebben omdat ik geen slimme meter heb \\wil was het fijn om met mijn termijn bedrag te \"spelen \" gedurende het jaar .
Ik raad WelkomEnergie aan.
03 August, 06:43 N Termeer Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
\"Groen\" gas en elektriciteit.
Ik raad WelkomEnergie aan.
27 July, 16:05 H. Reek Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Wij maken al jaren gebruik van easy switch en zijn daar zeer tevreden over
Ik raad WelkomEnergie aan.
24 July, 19:33 D Garrido Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ga zo door
Ik raad WelkomEnergie aan.
23 July, 08:21 M. Derksen Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Jazeker snel overzicht van jullie. En de overstap is met een tik geregeld. Geweldige. Sneller kan het niet. Top.
Ik raad WelkomEnergie aan.
22 July, 10:51 C.M. Ratia Beoordeling: 2,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Beste Simon, ik ben echt net net overgestapt en kan daarom niet Welkom energie op dit moment oordelen. Vraag mij weer over een maand.. However, over jullie service ben ik wederom zeer te vrede. Met vriendelijke groet, Carmen
Ik raad WelkomEnergie aan.
22 July, 09:10 J. Brakel (m.z van Brakel) Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
ben heel vriendelijk ontvangen bij welkom energie en vragen werden goed en duidelijk gegeven
Ik raad WelkomEnergie aan.
17 July, 16:23 J. Brakel Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
alles is goed en vlot verlopen tijdens mijn overstap naar welkom energie en wordt begrijpelijk aangegeven
Ik raad WelkomEnergie aan.
17 July, 07:16 W. Snippe Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Verlenging van contract prima verlopen.
Ik raad WelkomEnergie aan.
29 June, 11:53 W. Thak Beoordeling: 3,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overstap gaat direct mis, er worden as we speak door beide leveranciers termijnen afgeschreven.
Ik raad WelkomEnergie af.
23 June, 18:06 L. Kroese Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Via klantenservice een aanpassing laten doorvoeren, is wel gelukt maar duurde enige tijd voor ik antwoord kreeg
Ik raad WelkomEnergie aan.
22 June, 17:45 W. Baalhuis Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Er word duidelijk en vaak met je gecommuniceerd
Ik raad WelkomEnergie aan.
20 June, 09:02 J. Raap Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat het prima gaat met wat wordt gezegd.
Ik raad WelkomEnergie aan.
19 June, 07:15 P. van den Boogaert Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
1 juli gaat mijn contract pas in
Ik raad WelkomEnergie aan.
18 June, 10:01 K.v. Campen Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Als gevolg van prijsverhoging ben ik overgestapt. Naar Uw bedrijf omdat U erg duidelijk ben in de voordelen welke U biedt bij de overstap en bij het verlenen van service bij de overstap waarvoor dank!
Ik raad WelkomEnergie aan.
17 June, 14:42 P. Klaver Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
hier een goed gevoel bij
Ik raad WelkomEnergie aan.
13 June, 13:51 T. Berger Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Goed geholpen
Ik raad WelkomEnergie aan.
11 June, 08:24 C. Muller Beoordeling: 5,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat ik naar benaderd ben door Door Peters daar, omdat ik naar de samenstelling van de maandprijs vroeg t.o.v. de afname, had ik maar op mijn contract moeten kijken. Kon de hele tijd een grote mond krijgen. Zijn collega Mats was wel aardig. Heb een klacht ingediend over de klant ondeskundigheid en klantonvriendelijkheid van Dolf Peters
Ik raad WelkomEnergie af.
09 June, 11:57 G. Heijmans Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Zeer tevreden
Ik raad WelkomEnergie aan.
09 June, 09:28 PJM Vijgen Beoordeling: 6,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ben sinds kort aangesloten en kan zodoende nog geen overtuigend en volledig oordeel vellen. Tot nu toe ben ik tevreden..... dus ga zo door!!
Ik raad WelkomEnergie aan.
09 June, 08:39 J. Janssen Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Snel, duidelijk en ook handig.
Ik raad WelkomEnergie aan.
09 June, 08:11 K. Vliet Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles ging prima alleen leken ze moeilijk bereikbaar.
Ik raad WelkomEnergie aan.
09 June, 07:02 S.E. Feenstra Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Mooie overstap goeie communicatie.
Ik raad WelkomEnergie aan.
08 June, 16:28 E. Feenstra Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Gunstige prijs in mijn situatie Ik heb geen gebruik gemaakt van de on line hulp en de klantenservice, dus kan dit niet beoordelen, maar moet wel een beoordeling geven, daarom beide 5 sterren gegeven.
Ik raad WelkomEnergie aan.
08 June, 09:50 P. de Santy-Polman Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat de overstap uitstekend is verlopen
Ik raad WelkomEnergie aan.
08 June, 08:19 A. Vught-van Schijndel Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles snel en correct verlopen.
Ik raad WelkomEnergie aan.
06 June, 14:25 J Houwers Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Gemakkelijk, duidelijk en snel.
Ik raad WelkomEnergie aan.
06 June, 08:24 K. Schrik Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prijs op moment
Ik raad WelkomEnergie aan.
06 June, 07:39 Bosma Beoordeling: 6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Er is veel gedoe geweest met overstap datum, die was in weekend bepaald en dat kan niet, hierna wel aangepast. maar uiteindelijk toch met nog een week uitgesteld. hierdoor brief van netbeheerder ontvangen dat geen contract was. eigenlijk een contractloze week gehad, maar is wel al door Welkom voor geïncasseerd. Bereikbaarheid maar tot 17:00 uur en emailreactie duurt lang. Wel vriendelijke tel. klanten service. Ik heb nog nooit eerder gedoe gehad met overstappen. Ik doe het jaarlijks, misschien opstartproblemen? Het komt natuurlijk altijd wel goed, maar dit kon beter. NB waarom word in deze recensie over duurzaamheid gevraagd? dat kan een klant toch niet beoordelen. hierdoor krijg je een vertekent beoordelingscijfer.
Ik raad WelkomEnergie aan.
03 June, 11:18 R.K. Methorst Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
OK
Ik raad WelkomEnergie aan.
03 June, 10:50 T. Van der Wulp Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Zeer tevreden, alleen mijn oude energiemaatschappij Eneco, blijft afschrijven, ondanks dat Welkom hun heeft opgezegd.
Ik raad WelkomEnergie aan.
03 June, 09:12 J.V.D. Wetering Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
alles is perfect verlopen.
Ik raad WelkomEnergie aan.
02 June, 19:07 G. Willems Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Mooie prijs voor gas en elektra. Duidelijke site met alle informatie die je nodig hebt om tot een goed vergelijk met andere providers te kunnen maken. Maar heb je alsnog een vraag dan reageren zij zeer snel op je vraag.
Ik raad WelkomEnergie aan.
01 June, 10:15 H. Janssen Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Inmiddels 3 huishoudens via mij aangemeld. Verloopt allemaal uitstekend. Verwacht eigenlijk een kleine aardigheid hiervoor van Welkom
Ik raad WelkomEnergie aan.
31 May, 07:31 A. Habets Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Gaat prima zo.
Ik raad WelkomEnergie aan.
29 May, 09:30 A. Kroeze Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat ik goed te spreken ben over het verloop van de hele overgang
Ik raad WelkomEnergie aan.
27 May, 08:08 A. Ousrouti Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles verliep soepel.
Ik raad WelkomEnergie aan.
17 May, 15:23 W Holwerda Beoordeling: 6,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ben pas kort overgestapt en dus nog geen goed beeld hoe het allemaal zal verlopen. Tot nu toe gematigd positief.
Ik raad WelkomEnergie aan.
21 March, 21:38 G Brans Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Gewoon prima
Ik raad WelkomEnergie aan.
27 February, 20:12 M Laaf Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
altijd goed geregeld
Ik raad WelkomEnergie aan.
24 February, 09:23 G Bosch Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prima overstap !
Ik raad WelkomEnergie aan.
17 February, 21:51 P De Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
alles wordt voortvarend en goed opgepakt. Geen klachten en zeer tevreden.
Ik raad WelkomEnergie aan.
16 February, 09:12 F Dillen Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Goed verlopen het hele proces.
Ik raad WelkomEnergie aan.
15 February, 09:18 M Vluggen Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Om anderen te laten weten dat het goed is over te stappen
Ik raad WelkomEnergie aan.
05 February, 08:59 J Koops Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overstap is nog niet gebeurd, dus nog geen beoordeling
Ik raad WelkomEnergie aan.
04 February, 08:10 D Laban Beoordeling: 4,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
We hebben, behalve de welkomsbrief in december, nog niets gehoord van Welkomenergie. We kregen zelfs een mail van onze huidige maatschappij, dat de overstap nog niet geregeld was en dat we daarom misschien dubbel moeten betalen. Vooralsnog zijn we niet heel enthousiast.
Ik raad WelkomEnergie af.
29 January, 18:34 H Verheij Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prima site
Ik raad WelkomEnergie aan.
28 January, 08:54 G Heerschop Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Proces is soepel verlopen
Ik raad WelkomEnergie aan.
26 January, 09:23 T Spraakman Beoordeling: 7,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
De eerste indruk is prima, contract is pas een paar dagen in gegaan
Ik raad WelkomEnergie aan.
20 January, 13:52 Y Algra - Van der Heijdt Beoordeling: 5,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Het is gewoon belachelijk dat je in deze tijd niet kunt kiezen op welke datum je betaalt.
Ik raad WelkomEnergie af.
09 January, 11:59 A Bovill Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prys
Ik raad WelkomEnergie aan.
23 December, 11:14 J Mink Beoordeling: 5,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat erom gevraagd wordt.
Ik raad WelkomEnergie aan.
08 December, 07:01 C Coenraadts-van gessel Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Top
Ik raad WelkomEnergie aan.
28 November, 07:35 M Smeulders Beoordeling: 2,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Rest kan ik nog niet beoordelen. Ik vond de dame vd klantenservice niet professioneel; sprak me aan met “jij” en met belerende toon. Verder kreeg ik geen duidelijke amtwoorden;” waarschijnlijk wel” en “ ik denk het wel”, daar kan je eigenlijk niets mee als nieuwe klant. Kan betaling etc nog niet beoordelen want is nog niet ingegaan.
Ik raad WelkomEnergie af.
18 November, 16:46 M Berkhout Beoordeling: 5,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Het is lastig om een app te instaleren en het maandelijkse bedrag aan te passen. Dit is pas mogelijk als de levering start en zelfs dan heb ik het nog niet voor elkaar. Dit is een nieuw probleem voor mij en ik ben al heel wat x via jullie overgestapt
Ik raad WelkomEnergie aan.
18 November, 13:11 M Schouwenaars-Kuenen Beoordeling: 7,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Meedenken
Ik raad WelkomEnergie aan.
15 November, 17:11 S Wagemans Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Vragen prima beantwoord. Denken mee.
Ik raad WelkomEnergie aan.
14 November, 11:04 P Wattel Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Duurzaamheid weet ik niet. Vandaar de drie sterren.
Ik raad WelkomEnergie aan.
13 November, 15:35 A Heskes - Groenewegen Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles duidelijk!
Ik raad WelkomEnergie aan.
13 November, 07:23 Bob Beoordeling: 5,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Enorm veel mis gegaan tijdens het overstapproces. Ondanks dat ik de aansluitdatum juist in de aanvraag heb doorgegeven, heeft Welkom Energie dit verkeerd (een maand later) in hun systemen overgenomen. Dit had als gevolg dat ik bijna werd afgesloten door de netbeheerder. Het heeft vele telefoontjes en flinke discussies gekost om het tijdig aansluiten alsnog voor elkaar te krijgen. Er werd overigens totaal niet meegedacht en het zou mijn eigen schuld zijn dat de datum verkeerd stond. De mededeling dat er verscheidene klusbedrijven met een verbouwing bezig waren in mijn woning (en dat afsluiting dus echt geen optie was), liet ze volledig koud en was “niet ons probleem”. Pas na een keer of 5 telefonisch contact te hebben gehad en herhaaldelijk aandringen gaven zij toe dat het inderdaad hun eigen fout was en dat alles (welliswaar 3 dagen later) alsnog aangesloten zou worden. Toen ik dacht dat alles dus eindelijk opgelost was en ik direct de eerste factuur voldaan had, kreeg ik een dag later een mail met de melding dat ik niet tijdig betaald zou hebben. Hierdoor zou de startdatum met een week verlaat worden. Er was dus nog immer niets bekend bij de netbeheerder, die opnieuw met afsluiting dreigde. Wederom terug moeten bellen, en weer onprofessioneel te woord gestaan door een medewerker. Opnieuw was er in hun systeem iets niet juist doorgevoerd, waardoor het leek alsof mijn betaling niet binnen was gekomen. Ook dit is uiteindelijk weer opgelost en een dag voor de netbeheerder alles af zou sluiten heeft Welkom Energie dan toch alles afgehandeld. Desalniettemin heeft dit hele verhaal flink wat tijd en inspanning gekost. Bovendien zijn de medewerkers van de klantenservice verre van vriendelijk en absoluut niet behulpzaam en begripvol. Denk dus twee maal na voor u bij Welkom Energie een contract afsluit.
Ik raad WelkomEnergie af.
11 November, 14:05 H Rutten Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
tevreden
Ik raad WelkomEnergie aan.
09 November, 19:35 Y Nederend Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
oo god
Ik raad WelkomEnergie aan.
08 November, 09:43 P Hensgens Beoordeling: 3,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik kan geen beoordeling geven want ik ben niet naar Welkom energie gegaan.
Ik raad WelkomEnergie af.
08 November, 08:17 B Vooren Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
makkelijke overstap en duidelijkheid
Ik raad WelkomEnergie aan.
05 November, 19:17 M Bodelier Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overstap is correct verlopen
Ik raad WelkomEnergie aan.
05 November, 18:38 E Goffin Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
3 jaar om bij vorige leverancier, nu goede aanbieding.
Ik raad WelkomEnergie aan.
05 November, 07:52 M Mentz Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Deze beoordeling is over een korte periode en een enkel telefonisch contact hierin. Dus nog niet veel te beoordelen. Termijnbedrag heb ik via telefoon verlaagd in verhouding met de korting die aan het eind van het contract verleend wordt. Dit vond men geen probleem. Tot zover goede ervaringen.
Ik raad WelkomEnergie aan.
04 November, 20:57 J Weerd de Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
tevreden over de afhandeling bij de overstap
Ik raad WelkomEnergie aan.
29 October, 07:20 V Widawati Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Tot nu alle proces snel en goed verlopen , contact met klanten service wordt snel gereageerd . Website heel duidelijk , jammer geen welkom energie heeft geen app . Verder kan ik nog niet zeggen hoe verder gaat maar ik ben tot nu toe tevreden .
Ik raad WelkomEnergie aan.
27 October, 20:22 P Verbeek Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Gaat allemaal naar wens !
Ik raad WelkomEnergie aan.
24 October, 08:35 H de Haan Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Je wordt altijd duidelijk snel en goed geholpen
Ik raad WelkomEnergie aan.
18 October, 10:00 G Oordt Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
xxx
Ik raad WelkomEnergie aan.
15 October, 07:29 J Moorlag Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
is zeer goed
Ik raad WelkomEnergie aan.
07 October, 07:35 G Stam Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Er gaat veel automatisch maar als klant wordt je niet meegenomen in dit proces en je nieuwe leverancier; ik heb niet direct een portal gehad waar ik kon inzien en aanpassen
Ik raad WelkomEnergie af.
06 October, 08:18 F Rijckevorsel Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
In enkele klikken geregeld
Ik raad WelkomEnergie aan.
01 October, 08:17 J Moolenaar Beoordeling: 6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Contract loopt nog niet, dus weinig ervaring.
Ik raad WelkomEnergie aan.
19 September, 19:56 N Winter Beoordeling: 6,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
.
Ik raad WelkomEnergie aan.
17 September, 20:30 L Vis Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik ben erg tevreden en heb geen klachten,
Ik raad WelkomEnergie aan.
15 September, 19:21 J Corvers Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Tot nu toe verloopt alles prima.
Ik raad WelkomEnergie aan.
15 September, 11:28 T Weel Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Goed bedrijf
Ik raad WelkomEnergie aan.
15 September, 11:02 A Troost Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
goedkoopste voor de aanwezige omstandigheden. snel, helder en actief mee denkend.
Ik raad WelkomEnergie aan.
14 September, 20:07 J Broer Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Het overstapen loopt altijd erg goed we zijn daar erg tevreden over
Ik raad WelkomEnergie aan.
12 September, 09:37 H Kruit Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
omdat ik tot nu toe erg tevreden ben.
Ik raad WelkomEnergie aan.
12 September, 05:36 J Monteiro Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
De overstap verliep soepel, nog geen ervaring met klantenservice. Duidelijke mails.
Ik raad WelkomEnergie aan.

Veelgestelde vragen WelkomEnergie

7,1

Contactgegevens

Adres
PJ Oudweg 4 1314 CH
1314CH, Almere
Telefoonnummer
088-8880400
Website
Wil je graag meer informatie over Welkom energie? We hebben de belangrijkste informatie over de energieleverancier voor je op een rijtje gezet: tarieven, contactgegevens, beoordelingen, veelgestelde vragen en meer. Vergelijk de energieprijzen op Easyswitch.nl en kies de energieleverancier die het beste bij jouw situatie past.

Vergelijk leveranciers

Zojuist overgestapt