Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met onze privacyverklaring
Wil je meer te weten komen over Dong Energy Zakelijk? Hier lees je alles over de zakelijke tak van deze energieleverancier: klantbeoordelingen, veelgestelde vragen, contactgegevens en meer. Energie vergelijk je ieder jaar opnieuw om te zien of je nog steeds het beste en goedkoopste energiecontract hebt.

Dong Energy levert tegenwoordig niet meer aan Nederlandse consumenten en ondernemers. In januari 2014 werd bekend gemaakt dat Eneco het klantenbestand van Dong Energy over zou nemen. Per oktober 2014 was de overname van het klantenbestand van Dong door Eneco compleet. Het bedrijf Dong Energy bestaat nog wel, maar levert geen energie meer aan de Nederlandse markt. Dong Energy Zakelijk leverde energie voor de bewuste ondernemer. 

 

Over Dong Energy

In oktober 2014 was de overname van het gehele klantenbestand van Dong Energy compleet. Met de overname waren 90.000 klanten en 89 werknemers van Dong Energy overgestapt van leverancier/werkgever. Klanten van Dong merkte weinig van de veranderingen, het contract dat zij hadden werd overgenomen door Eneco en dezelfde voorwaarden bleven van toepassing. Klanten van Dong Energy konden zich registreren via Mijn Eneco om inzicht te krijgen in hun verbruik en contract.

 

Vergelijk Energie

 

De onderstaande punten waren kenmerkend voor Dong Energy zakelijk:

• Proactieve klantbenadering op basis van marktontwikkelingen.
• Persoonlijk bezoek door onze accountmanagers MKB.
• Toegewijd MKB-team voor directe behandeling van je vragen.
• Vrijblijvende offerte.
• Al vestigingen op een factuur.
• Netwerk van energiebesparingsconsultants.

 

Dong Energy en windenergie

Dong Energy zakelijk investeert wereldwijd het meeste in windenergie. Hun elektriciteitsproductie is zo’n 20% duurzaam en in 2020 is dat zelfs 30%. Verder is Dong Energy zakelijk (mede)eigenaar van het grootste windmolenpark ter wereld voor de kust van Londen. Dit park voorziet in de energiebehoefte van 3 miljoen huishoudens. Dong Energy streeft naar optimale bereikbaarheid en service en kenmerkt zich door grote verantwoordelijkheid en resultaatgerichtheid. Alle medewerkers zetten zich in voor optimale klanttevredenheid.

 

Contactgegevens Eneco/Dong Energy

Telefoon 0900 – 0201
Kosten € 0,45 per gesprek + de gebruikelijke belkosten
Bereikbaar Werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur
Website https://www.eneco.nl/actie/dongenergy/

Gas- en stroomstoringen bij Dong Energy Zakelijk

Ben jij afnemer van Zakelijk energie bij Dong, of nu Eneco, dan dien je allereerst te controleren of jij de enige in de buurt bent die zonder stroom of gas zit. Zijn er meer buren die zonder zitten? Dan is er sprake van een gas- of stroomstoring in jouw omgeving. Je kunt op gasenstroomstoringen.nl kijken wat er precies aan de hand is. Ruik je gas, of ben je de enige met een stroomstoring? Bel dan direct het nationale storingsnummer: 0800 – 9009.

 

Opzeggen contract bij Dong Energy Zakelijk

Wanneer je in het verleden een zakelijk energiecontract hebt gesloten met Dong Energy, neem je contact op met Eneco voor het doorgeven van je opzegging. Bel hiervoor 0900 – 0201. Een zakelijk energiecontract kan bij de meeste energieleveranciers niet tussentijds worden onderbroken, tenzij de inkoopkosten van de energie van je looptijd worden gecompenseerd. Neem hierover contact op met de klantenservice van Eneco.

 

Let op: voor de exacte voorwaarden van de energiecontracten kun je terecht op de website van Eneco. Vergelijk de energietarieven met die van andere leveranciers via de energievergelijker.

 

Vergelijk Energie

Beoordeling klantervaringen
0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Beoordeling Easyswitch
0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Gemiddelde beoordeling:
0 uit 10

Klantervaringen

Als oud-klant van Dong Energy Zakelijk kan je voor al jouw vragen terecht bij Eneco.
0

Contactgegevens

Adres
Pettelaarpark 117
5216PS, 's-Hertogenbosch
Telefoonnummer
073-6160300
Website
Wil je meer te weten komen over Dong Energy Zakelijk? Hier lees je alles over de zakelijke tak van deze energieleverancier: klantbeoordelingen, veelgestelde vragen, contactgegevens en meer. Energie vergelijk je ieder jaar opnieuw om te zien of je nog steeds het beste en goedkoopste energiecontract hebt.

Vergelijk leveranciers

Zojuist overgestapt