Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met onze privacyverklaring
Wil jij meer weten over de Mijndomein? Wij hebben zoveel mogelijk informatie over de leverancier voor je op een rijtje gezet: tarieven, contactgegevens, beoordelingen, veelgestelde vragen en meer. Meteen de actietarieven en welkomstkortingen van energieleveranciers bekijken kan natuurlijk ook. Vergelijk energieprijzen om te zien welk energieproduct bij jouw verbruik past.

Over Mijndomein

Mijndomein energie zit gevestigd in Lelystad. Ze richten zich op de de energiebehoeftes van de toekomst. Waarbij ze ervoor willen zorgen iedereen zelf energie opwekt en deze deelt. Daarnaast willen ze het voor iedereen de energietransitie mogelijk maken. Daarom leveren ze nu, in samenwerking met EnergyZero, groene stroom met flexibele tarieven. Deze tarieven veranderen elk uur van de dag.

Mijndomein Tarieven

Mijndomein biedt contracten met een dynamisch tarief aan. Bij een contract met een dynamische energieprijs betaal je de energieprijs per uur. De tarieven worden een dag van te voren bekend gemaakt, zodat jij van te voren weet waar je de dag erna aan toe bent. Omdat de tarieven per uur veranderen, kunnen wij geen gemiddeld tarief laten zien.

Als je de tarieven van andere energieleveranciers wilt weten, kijk dan op energieprijzen.


Meld je nu aan voor ons energiecollectief!

Nieuw bij Easyswitch.nl: Gezamenlijk energie inkopen. Schrijf je vrijblijvend in voor ons energiecollectief en profiteer van een scherpe energiedeal.

wekker-alert


variabele tarieven Mijndomein

Daluren van Mijndomein

Het flexibele tarief zorgt ervoor dat per uur de tarieven verschillen, hierdoor wordt er geen onderscheid meer gemaakt tussen het verbruik tijdens dal- en/of piekuren.

Wanneer de dal- en piekuren zijn hangt af van je netbeheerder. De energieleverancier heeft hier niks over te zeggen. Afhankelijk van de regio waar je in woont kunnen de dal- en piekuren verschillen. In de tabel hieronder staat per provincie wanneer de dal- en piekuren zijn.

Provincie Daluren
Groningen 23:00 – 07:00
Friesland 23:00 – 07:00
Drenthe 23:00 – 07:00
Overijssel 23:00 – 07:00
Gelderland 23:00 – 07:00
Flevoland 23:00 – 07:00
Utrecht 23:00 – 07:00
Noord-Holland 23:00 – 07:00
Zuid-Holland 23:00 – 07:00
Noord Brabant 21:00 – 07:00
Limburg 21:00 – 07:00
zonne energie Mijndomein

Terugleververgoeding van Mijndomein

Bij Mijndomein krijg je als terugleververgoeding het actuele uurtarief inclusief belastingen en inkoopkosten in het kader van de salderingsregeling. Dit kan dus elk uur een ander tarief zijn. Je hebt alleen recht op een terugleververgoeding wanneer je zelf energie opwekt met zonnepanelen.
Aan het eind van het jaar zal je energieleverancier gaan salderen. Dan wordt er gekeken hoeveel energie jij hebt opgewekt en hoeveel jij hebt verbruikt. Als je meer hebt opgewekt dan je hebt verbruikt kan het zo zijn dat je geld terug krijgt van Mijndomein. Bij Mijndomein mag je onbeperkt blijven terugleveren.

Welkomstkorting of welkomstcadeau

Alleen via vergelijkingswebsites zoals EasySwitch.nl ontvang je welkomstkortingen en sluit je energiecontracten af tegen actietarieven. Waarom alleen via EasySwitch.nl? Omdat energieleveranciers graag klanten willen winnen. Om bovenin uit te komen uit de vergelijker, moet een leverancier een aantrekkelijk actietarief bieden. Mijndomein heeft geen welkomstpremies. Ga naar onze vergelijker om te kijken wat voor welkomstkortingen energieleveranciers hebben.


Welke contracten heeft Mijndomein

Mijndomein biedt zowel vaste als variabele energiecontracten aan. Binnen deze contracten wordt er onderscheid gemaakt tussen groene contracten, grijze contracten en gecombineerde contracten. Gecombineerd wil zeggen dat het uit zowel groen als grijze stroom kan bestaan.

Waar haalt Mijndomein de energie vandaan?

Soort energie Product % duurzaam
Mijndomein energie 40,1% Windenergie NL
59,9% Zonne-energie NL
100% duurzaam
groen Mijndomein

Hoe ziet WISE de energieleverancier Mijndomein?

WISE heeft Mijndomein (nog) niet opgenomen in hun groene energievergelijker. Mijndomein heeft geen eigen leveringsvergunning, zij kopen hun energie in bij Energy Zero. Energy Zero zorgt ervoor dat de klanten van de Mijndomein de energie geleverd krijgen. Een van de criteria van WISE luidt: “De leverancier beschikt over een eigen leveringsvergunning”. Mijndomein voldoet niet aan deze criteria.

Voor ons eigen duurzaamheidslabel kijken wij naar het energiecontract dat wordt aangeboden via ons; is dat groen, grijs of gecombineerd. Wij vinden dat een groen contract alleen het label duurzaam mag krijgen wanneer de stroom in Nederland wordt opgewekt via hernieuwbare bronnen; wind, water, zon. En wanneer het gas minstens CO2-gecompenseerd is. Het kan dus voorkomen dat het gehele energiebedrijf binnen het onderzoek van WISE minder scoort. Maar dat het energiecontract in onze vergelijker hoog staat onder duurzaamheid. Dat betekent dat het product wat ze via ons aanbieden volgens onze maatstaven duurzaam is.
Wij laten altijd het cijfer van WISE in onze vergelijker zien, zodat jij zelf kan beslissen of je bij deze energieleverancier aangesloten wilt zijn of niet.


Wat te doen bij verhuizen

Je moet zelf aangeven bij Mijndomein als je op het punt staat om te verhuizen. Je kan dit, digitaal via het ticketformulier doorgeven. Je moet uiterlijk twee weken voordat je verhuist aan Mijndomein je nieuwe adres hebben doorgegeven. Zorg dat je binnen vijf dagen na je verhuizing de meterstanden van je oude en nieuwe woning doorgeeft. Het liefst met een handtekening van jou erbij.
Mijndomein ziet een verhuizing niet als geldige reden om tussentijds je contract bij op te zeggen. Je neemt dus het contract mee naar je nieuwe woning. Dit betekent niet dat je een geheel nieuw contract hebt. Je neemt je oude contract mee met de oude voorwaardes en resterende looptijd.
Als je tijdelijk twee adressen hebt dan zal Mijndomein op beiden adressen gas en/of elektriciteit leveren. Zodra je geen gas en/of elektriciteit meer nodig hebt bij jouw vorige woning moet je zelf dat contract opzeggen.

contract Mijndomein

Opzeggen Mijndomein

Opzeggen bij Mijndomein kan digitaal door het ticketformulier in te vullen. Ze hanteren de wettelijke opzegtermijn van 30 kalenderdagen. Let er wel op dat je een opzegvergoeding moet betalen als je vroegtijdig je contract opzegt. De hoogte van de opzegboete is afhankelijk van het soort contract en de resterende looptijd. Dit kun je nalezen in de contractvoorwaarden van Mijndomein.

Mijndomein vergelijken met andere energieleveranciers

Je zoekt een nieuwe energieleverancier en overweegt een overstap naar Mijndomein? Maak gebruik van onze energievergelijker. Je krijgt een overzicht van meerdere energieleveranciers en hun tarieven. Vergelijk verschillende mogelijkheden en vind de energieleverancier met de beste voorwaarden tegen de scherpste prijs.

Vergelijk Energie


Beoordeling klantervaringen
0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Beoordeling Easyswitch
0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Gemiddelde beoordeling:
0 uit 10

Klantervaringen

Wat doet EasySwitch.nl en wat doet Mijndomein?

EasySwitch.nl helpt je bij het vergelijken van energieleveranciers. Met de energievergelijker kun je kijken welke energieleverancier de scherpste tarieven aanbiedt. Wanneer het blijkt dat er een goede deal tussen zit kun je via EasySwitch.nl overstappen. Zodra je de overstap compleet maakt, word je aangemeld bij je nieuwe energieleverancier. Zij zorgen ervoor dat jouw oude energiecontract wordt opgezegd. Op deze manier stap je makkelijk en snel over en hoef je zelf niets te doen. Houd er rekening mee dat het nog 4-6 weken kan duren voordat je daadwerkelijk overstapt naar je nieuwe leverancier. Dit heeft te maken met de verwerkingstijd en de opzegtermijn.

Welke opzegboete hanteert Mijndomein?

De hoogte van je opzegboete wordt bepaald door het soort contract en de resterende looptijd van het energiecontract. De Autoriteit Consument & Markt (ACM) heeft een maximum bepaald wat Mijndomein mag hanteren als opzegvergoeding. Let er wel op dat ze dit voor zowel elektriciteit én gas mogen vragen. Je betaalt dus maximaal het dubbele bedrag.
Resterende contractduur Boete
1 tot 18 maanden € 50,- per overeenkomst
18 tot 24 maanden € 75,- per overeenkomst
24 tot 30 maanden € 100,- per overeenkomst
Meer dan 30 maanden € 125,- per overeenkomst

Neemt Mijndomein je opzegboete over?

Het is bij ons niet bekend of Mijndomein je opzegboete overneemt.

Hoe verlopen betalingen aan Mijndomein?

De betalingen aan Mijndomein verlopen via een automatische incasso.

Hoe wordt het maandbedrag vastgesteld?

Het maandbedrag wordt vastgesteld op basis van het bij Mijndomein bekende verbruik.

Kan je het maandbedrag aanpassen bij Mijndomein?

Ja, je kan het maandbedrag bij Mijndomein zelf aanpassen. Door te bellen met de klantenservice.

Is een spoedaanvraag mogelijk bij Mijndomein?

Ja, Mijndomein accepteert spoedaanvragen.

Wordt er een kredietcheck gedaan Mijndomein?

Bij ons is het niet bekend of Mijndomein een kredietcheck doet.

Heeft de leverancier een app/online omgeving met gebruikersoverzicht?

Ja, Mijndomein heeft een app. Naast de app hebben hebben ze ook een online omgeving waarin je al je facturen, contactgegevens, betaalgegevens (aanpasbaar), overeenkomst, meterstanden (kan je ook online indienen) en veelgestelde vragen kan vinden.
0

Contactgegevens

Adres
Meent 93
3011JG, Rotterdam
Telefoonnummer
085 808 5143
Website
Wil jij meer weten over de Mijndomein? Wij hebben zoveel mogelijk informatie over de leverancier voor je op een rijtje gezet: tarieven, contactgegevens, beoordelingen, veelgestelde vragen en meer. Meteen de actietarieven en welkomstkortingen van energieleveranciers bekijken kan natuurlijk ook. Vergelijk energieprijzen om te zien welk energieproduct bij jouw verbruik past.

Vergelijk leveranciers

Zojuist overgestapt